Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2008

Ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία

Η ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία, δηλαδή η στυτική δυσλειτουργία που οφείλεται σε αμιγώς ψυχολογικά αίτια, απασχολεί ως πρόβλημα σημαντικό ποσοστό του αντρικού πληθυσμού όλων των ηλικιών, των κοινωνικοοικονομικών ομάδων, των μορφωτικών επιπέδων κλπ.

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2008

Σεξουαλικά προβλήματα στους άντρες

H στυτική δυσλειτουργία είναι το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα που απασχολεί τους Έλληνες που απευθύνθηκαν στη Συμβουλευτική Γραμμή Σεξουαλικής Υγείας.

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2007

Στυτική δυσλειτουργία και πεϊκή πρόθεση

Περισσότεροι από 94 εκατ. άνδρες σε όλον τον κόσμο και περίπου 300.000 Έλληνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης. Τα αίτια, σ’ ένα ποσοστό 85% είναι οργανικά.

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007

Πώς αντιμετωπίζεται η οργανική στυτική διαταραχή;

Πολλά εκατομμύρια άνδρες σε ολόκληρο τον κόσμο πάσχουν από δυσκολία στύσεως, που έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση άγχους και δυσκολίες στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2006

Στυτική δυσλειτουργία - Από τη διάγνωση στη θεραπεία

Άνδρες που παρουσιάζουν διαταραχές εκσπερμάτισης (πρόωρος εκσπερμάτιση, αδυναμία εκσπερμάτισης), έλλειψη ερωτικής επιθυμίας, απουσία ή μείωση της συχνότητας και της έντασης των πρωινών στύσεων, αδυναμία στυτικού επεισοδίου τη στιγμή της ερωτικής επαφής ή αδυναμία διατήρησης της στύσης κατά τη διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών είτε μετά την κολπική διείσδυση, θα πρέπει να ελέγχουν τη στυτική τους λειτουργία.

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2005

Ψευδάργυρος

Ο Ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για την αναπαραγωγή τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Η ανεπάρκεια του ψευδαργύρου έχει συσχετιστεί με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων σε μερικούς άντρες (και επίσης ανικανότητα). Σε κλινικές μελέτες όπου άντρες με τέτοια ανεπάρκεια πήραν ψευδάργυρο, τα επίπεδα του αριθμού σπερματοζωαρίων αυξήθηκαν στα φυσιολογικά μετά από τρεις μήνες. Επίσης αυξήθηκαν και τα επίπεδα της τεστοστερόνης τους.