Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013, 19:23

Οστεοπόρωση: ‘Για σένα νοιάσου και εξετάσου!’

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση προσκαλεί το κοινό στη μεγάλη του γιορτή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης.

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013, 15:31

Προσφορά Ευρωκλινικής Αθηνών για την παγκόσμια ημέρα οστεοπόρωσης

Εξετάσεις και επίσκεψη σε γιατρό σε προνομιακή τιμή για όσους τηλεφωνήσουν τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013, 12:20

ΝΕΟVADIOL Gf και ΝΕΟVADIOL MAGISTRAL: Στηρίζουν την προσπάθεια του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση

Η Vichy με την σειρά προϊόντων Neovadiol Gf και Νeovadiol Magistral βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση, στηρίζοντας το πρόγραμμα του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση.

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013, 13:02

Pro Active Liquid Collagen: Το υγρό θαύμα υγείας και ομορφιάς

Το Pro Active Liquid Collagen, το θαυματουργό κολλαγόνο σε υγρή πόσιμη μορφή, υπόσχεται να θεραπεύσει αποτελεσματικά την αρθρίτιδα και την οστεοπόρωση, να βελτιώσει τη διαχείριση του σωματικού λίπους και βάρους, να αναζωογονήσει το δέρμα, να τονώσει τα μαλλιά και τα νύχια και να καταπολεμήσει την τριχόπτωση και την κυτταρίτιδα.

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012, 13:32

Βιοϊατρική: προσφορά για προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης

Προληπτικό έλεγχο για οστεοπόρωση σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, προσφέρει και φέτος ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας Βιοϊατρική στο πλαίσιο δράσης ενημέρωσης και πρόληψης της νόσου.

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012, 14:30

Ευρωκλινική: προσφορά για την ημέρα οστεοπόρωσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας Ισχίου και επίσκεψης στον υπεύθυνο ιατρό του Ιατρείου Οστεοπόρωσης της Ευρωκλινικής Αθηνών σε τιμή προσφοράς.

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011, 14:45

Βιοϊατρική: προληπτικός έλεγχος οστεοπόρωσης

Προληπτικό έλεγχο για Οστεοπόρωση σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, προσφέρει και φέτος, από 21 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2011 ο Όμιλος Βιοϊατρική, στο πλαίσιο δράσης ενημέρωσης και πρόληψης της νόσου.

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 18:45

Δωρεάν Εξέταση Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας (DEXA)

Το 'Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης (Κ.Α.Α.) 'ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ' με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης προσφέρει σε γυναίκες άνω των 35 ετών δωρεάν εξέταση μέτρησης Οστικής Πυκνότητας.

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011, 15:46

Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την Οστεοπόρωση

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Η. Δ. Βέλου Κορινθίας πραγματοποιούν ενημερωτική εκδήλωση για τη νόσο.

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011, 19:09

Εκστρατεία για την Οστεοπόρωση στην Κύμη και Κάρυστο Ευβοίας

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, συνεχίζοντας ακατάπαυστα το κοινωνικό του έργο οργανώνει μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και προληπτικών ελέγχων στην Εύβοια ανοιχτή για όλους τους συμπολίτες μας.