Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Ακμή εφήβων: Πώς αντιμετωπίζεται;

Ποια είναι τα αίτια της ακμής στους εφήβους και ποια τα είδη της; Ποιες θεραπείες εφαρμόζονται στη φαγεσωρική, τη βλατιδοφλυκταινώδη και την κυστική ακμή.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Ακμή: Μύθοι και αλήθειες

Η ακμή εμφανίζεται μόνο στην εφηβεία; Είναι μύθος ότι η διατροφή επιδεινώνει την ακμή; Ποια είναι η πραγματικότητα για την ακμή.

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

4 δερματικά προβλήματα που εμφανίζονται στα οπίσθια

Σπυράκια, ραγάδες, κυτταρίτιδα και εξάνθημα είναι δερματικά προβλήματα που μπορούν να εμφανιστούν ακόμα και στα οπίσθια. Πώς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Ακμή: Καθαρό δέρμα βήμα- βήμα

‘Εχετε ακμή; Πρέπει να ξεχάσετε την πίτσα για να απαλλαγείτε; Συμβουλές για να αντιμετωπίσετε την ακμή και να αποκτήσετε ωραίο δέρμα.

Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014

Ποιες παθήσεις του δέρματος επιδεινώνονται από τον ήλιο

O επιχείλιος έρπητας, η ροδόχρους ακμή, ο ερυθηματώδης λύκος και πολλές άλλες ασθένειες επιδεινώνονται από την έκθεση στον ήλιο. Δείτε αν χρειάζεστε επιπλέον προστασία.

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αντιμετώπιση και θεραπεία ουλών από ακμή

Η θεραπεία της ακμής στο πρώιμο στάδιό της βοηθά στο να μην δημιουργηθούν μόνιμες ουλές. Όταν αυτές δημιουργηθούν είναι πολύ δύσκολο να εξαφανιστούν.

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς αντιμετωπίζεται η ακμή

Η ακμή είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που η βαρύτητά του ποικίλλει πολύ και δεν είναι όπως πολλοί πιστεύουν αποκλειστικά χαρακτηριστικό της εφηβείας. Πώς αντιμετωπίζεται.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2008

H χρήση των laser στην αισθητική ιατρική

Αντιαισθητικά και δύσκολα προβλήματα όπως οι κηλίδες, η έντονη τριχοφυΐα, η ακμή και οι ευρυαγγείες αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με νέα, ασφαλή μέθοδο.

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2007

Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών: Τι είναι;

Το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών διαγιγνώσκεται συχνά σε γυναίκες με υπογονιμότητα, ολιγομηνόροια και αρρενοποιητικά προβλήματα, όπως τριχοφυία και ακμή.

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2007

Πώς αντιμετωπίζεται η ακμή

Η ακμή είναι μια πολύ συνηθισμένη δερματοπάθεια που παρατηρείται σε εφήβους, αλλά και σε ενηλίκους. Αποτελεί πάθηση των σμηγματογόνων αδένων που αφθονούν στο πρόσωπο, στη ράχη και στο στήθος.