Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015

Φάρμακα στην εγκυμοσύνη: Τι είναι ασφαλές και τι δεν είναι;

Υπάρχουν φάρμακα που μπορεί να παίρνει μια έγκυος; Ποια είναι ασφαλή και ποια θα πρέπει να αποφεύγετε. Τι γίνεται με την αντιβίωση;

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Εγκυμοσύνη και αεροπλάνο: Τι να προσέξει η έγκυος

Είναι ασφαλές το ταξίδι με το αεροπλάνο για την έγκυο; Τι γίνεται ανά τρίμηνο κύησης. Ποιες είναι οι καλύτερες θέσεις για να καθίσει και άλλα πρακτικά ζητήματα.

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Πώς να μειώσετε το στρες στην εγκυμοσύνη

Είναι συχνό φαινόμενο μια έγκυος να εμφανίζει άγχος. Απλές συμβουλές για να το ελαχιστοποιήσετε και να χαρείτε την εγκυμοσύνη.

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015

Εγκυμοσύνη: Πότε χάνουμε τα μαλλιά μας και γιατί

Στην εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό οι ορμονικές επηρεάζουν τα μαλλιά. Ποια είναι τα αίτια της τριχόπτωσης και τι μπορεί να κάνει ο δερματολόγος;

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Εγκυμοσύνη: Πότε γεννάω;

Πώς μπορεί να καταλάβει η έγκυος αν έφτασε η μεγάλη στιγμή για το μαιευτήριο; Τα σημάδια που δείχνουν ότι έρχεται το μωρό στον κόσμο.

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Σεξ στην εγκυμοσύνη: Πόσο ασφαλές είναι;

Μέχρι πότε είναι ασφαλές το σεξ στην εγκυμοσύνη; Τι γίνεται με το σεξ πριν από τη θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αποφεύγει η έγκυος το σεξ.

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015

Γιόγκα στην εγκυμοσύνη: Χαλαρώστε από το άγχος της κύησης

Η γιόγκα βοηθά τις έγκυες μητέρες να χαλαρώσουν και να περάσουν καλύτερα τους εννέα πολύτιμους μήνες. Όσα πρέπει να ξέρετε πριν τη δοκιμάσετε.

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015

Σκύλος, εγκυμοσύνη και μωρό: Yπάρχει κίνδυνος;

Περιμένετε μωρό και έχετε σκύλο στο σπίτι; Το κατοικίδιό σας είναι επικίνδυνο για το μωρό; Απλές συμβουλές για να είναι ασφαλές το μωρό και…χορτάτος ο σκύλος.

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

7 μύθοι για την εγκυμοσύνη

Μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας αν είστε έγκυος; Πρέπει να κάνετε το εμβόλιο για τη γρίπη; Πρέπει να τρώτε για δυο; Μύθοι και αλήθειες για την εγκυμοσύνη.

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Εγκυμοσύνη μετά τα 40: Τι πρέπει να προσέξει μια γυναίκα

Στις μέρες μας είναι συνηθισμένο το φαινόμενο της εγκυμοσύνης μετά τα 40. Τι πρέπει να προσέξει και να φροντίσει μια γυναίκα που αποφασίζει να γίνει μητέρα σε προχωρημένη ηλικία;