Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017

Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια κατά την εμμηνόπαυση

Η εμμηνόπαυση είναι μια περίοδος με πολλές προκλήσεις, και γι’ αυτό η σωστή επικοινωνία των ζευγαριών είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016

Παιδί στην προεφηβεία: Συμβουλές για τους γονείς

Η προεφηβεία είναι μια δύσκολη περίοδος για το παιδί, αλλά και για τους γονείς. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να τη διαχειριστείτε κατάλληλα.

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Ακανόνιστη περίοδος: Μπορεί να είναι φυσιολογική;

Πότε θεωρούμε ότι έχουμε ακανόνιστη έμμηνο ρύση; Τι μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια του κύκλου μιας γυναίκας και τι πρέπει να κάνει αυτή.

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Διακοπές …χωρίς Δυσκοιλιότητα!

Οι διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι παραδοσιακά μια περίοδος χαράς, όπου η οικογένεια και οι φίλοι συναντιούνται, τρώνε μαζί και διασκεδάζουν.

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Πώς να αποφύγουμε τις ημικρανίες των ημερών

Η περίοδος των χριστουγεννιάτικων γιορτών δεν είναι μόνο ημέρες χαράς και διασκέδασης αλλά και στρες. Ορισμένοι άνθρωποι εμφανίζουν ημικρανίες. Πώς μπορούν να τις αποφύγουν;

Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014

Γιορτές και προβλήματα γονιμότητας: Ψυχολογικά tips

Η περίοδος των Χριστουγέννων μπορεί να είναι επώδυνη για τα ζευγάρια που δεν έχουν αποκτήσει παιδί. Πώς μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση τα υπογόνιμα ζευγάρια.

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014

10 απαντήσεις για την περίοδο

Πόσο πρέπει να διαρκεί η περίοδος; Πώς απαλλάσσομαι από τις κράμπες; Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την έμμηνο ρύση.

Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014

10+1 μυστικά για την ομαλή μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό

Η έναρξη φοίτησης στην Α' Δημοτικού θεωρείται μετάβαση - ορόσημο, καθοριστική για τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Είναι περίοδος σημαντικών αλλαγών που προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα σε όλους.

Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Το στρες των εξετάσεων: Τρόποι διαχείρισης

Η περίοδος των εξετάσεων έφτασε και το στρες, τουλάχιστον μιας μεγάλης μερίδας των μαθητών, είναι πραγματικότητα! Χρήσιμες συμβουλές.

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Φάρμακα: Τι πρέπει να προσέχουμε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η περίοδος της κυοφορίας είναι διπλά σημαντική για τη γυναίκα: ό,τι κάνει και μπορεί να επηρεάσει την ίδια μπορεί να επηρεάσει και το παιδί που θα φέρει στον κόσμο.