Άσκηση

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024, 18:00

Πώς θα βελτιώσω τη φυσική κατάστασή μου καθώς μεγαλώνω

Η γυμναστική είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσουμε τη φυσική μας κατάσταση καλή όσο μεγαλώνουμε και να έχουμε την υγεία ενός νεότερου ατόμου.

Τρίτη, 23 Μαΐου 2023, 19:55

Ποιοι παράγοντες κρίνουν την καλή φυσική κατάσταση

Όταν μιλάμε για μια καλή φυσική κατάσταση, σε ποια πράγματα οφείλεται αυτό;

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Ασκήσεις για γυναίκες μετά τα 50

Ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα άσκησης μπορεί να έχει μακρά επίδραση στην υγεία, τη φυσική κατάσταση και τη γενική ευεξία καθώς μεγαλώνετε.

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Πώς δεν θα τραυματίζεται το παιδί μου στην άθληση;

Η άθληση βοηθά τα παιδιά να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση, τον συγχρονισμό των κινήσεων και την αυτοπειθαρχία. Πώς όμως θα αποφύγουν να τραυματιστούν;

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Η φυσική κατάσταση και η σχέση της με την μνήμη

Οι ερευνητές έχουν βρει συσχέτιση της φυσικής κατάστασης και της εγκεφαλικής λειτουργίας σε παιδιά περίπου 9 και 10 χρονών.

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Προπόνηση και άγχος

Το άγχος αποτελεί, δυστυχώς, αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας και δημιουργείται από πολλούς παράγοντες όπως δουλειά, σχέσεις ακόμη και από τη σωματική ή φυσική μας κατάσταση. Είναι ένα πρόβλημα που όλοι όμως προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε.

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2009

Αξιολογήστε τη φυσική σας κατάσταση και αλλάξτε τρόπο ζωής

Εάν συνειδητοποιήσετε πού βρίσκεται η φυσική σας κατάσταση θα είστε σε θέση να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Αξίζει να αναθεωρήσετε και να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαρεί μια ζωή, γεμάτη υγεία…!