Περίθαλψη & Ασφάλιση

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 05 Μαΐου 2011, 19:52

Πρωτοποριακή λαπαροσκοπική επέμβαση βαριατρικής μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου

Πρωτοποριακή λαπαροσκοπική επέμβαση βαριατρικής (παχυσαρκίας) Single Port μεταδόθηκε από το Ιατρικό Περιστερίου, σε πραγματικό χρόνο, μέσω διαδικτύου.

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2011, 10:50

Ολοήμερα Σχολεία κατά της παιδικής παχυσαρκίας

Η συμμετοχή των μαθητών στο θεσμό των Ολοήμερων Σχολείων οδηγεί στην καταπολέμηση του φαινόμενου παιδικής παχυσαρκίας, μέσω της σημαντικής αύξησης της σωματικής τους δραστηριότητας!

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011, 23:35

Ανεξέλεγκτες οι διαστάσεις της παχυσαρκίας

Θύματα των μέτρων λιτότητας της οικονομικής κρίσης είναι οι πάσχοντες από νοσογόνο παχυσαρκία, καθώς τα ασφαλιστικά ταμεία αδυνατούν πλέον να καλύψουν πλήρως μια χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση της νόσου.

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009, 13:58

ΥΓΕΙΑ: Δωρεάν εξέταση παχυσαρκίας στους φιλάθλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Tη δυνατότητα μιας δωρεάν εξέτασης από εξειδικευμένους επιστήμονες στην παχυσαρκία στο Τμήμα Παχυσαρκίας-Μεταβολισμού-Διατροφής του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ παρέχει η 'ΠΑΕ Παναθηναϊκός' σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στους φιλάθλους του ΠΑΟ.

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2008, 14:16

Αυστηροί όροι για τη χειρουργική παχυσαρκίας

Πιστοποίηση από το υπουργείο Υγείας θα λαμβάνουν στο μέλλον τα κέντρα χειρουργικής αντιμετώπισης της παχυσαρκίας.

Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2008, 17:17

Η νέα αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας και του Διαβήτη τύπου 2

Η Μεταβολική Χειρουργική είναι η νέα επεμβατική αντιμετώπιση της νοσογόνου Παχυσαρκίας, η οποία συνοδεύεται από μεταβολικές επιπλοκές και κυρίως από Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2, παθήσεις που προσβάλλουν εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο με σοβαρές επιπλοκές στην καρδιά, τα μάτια, τις αρθρώσεις και γενικότερα την υγεία.