Περίθαλψη & Ασφάλιση

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022, 15:35

Ο ΕΟΔΥ για την Παγκόσμια ημέρα κατά της πολιομυελίτιδας

''Σήμερα, 24 Οκτωβρίου, Παγκόσμια ημέρα κατά της πολιομυελίτιδας, συμμετέχουμε όλοι στον αγώνα για την καταπολέμηση αυτής της επικίνδυνης και ιδιαίτερα μολυσματικής νόσου''.

Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022, 08:00

Ουκρανία: Η πολιομυελίτιδα, η CoViD και οι ρωσικές βόμβες

"Παράπλευρες" συνέπειες της ρωσικής εισβολής η κατάρρευση του προγράμματος επιτήρησης για την πανδημία, αλλά και του σχεδίου για την εκρίζωση της πολιομυελίτιδας που παρουσιάζει έξαρση.

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019, 09:28

Μεγαλώνει ο κατάλογος με τις μακροχρόνιες και σοβαρές ελλείψεις φαρμάκων - Τα στοιχεία του ΕΟΦ

Περιλαμβάνονται εμβόλια κατά της ηπατίτιδας Β, της διφθερίτιδας – τετάνου, ιλαράς – παρωτίτιδας – ερυθράς, διφθερίτιδας – τετάνου – κοκκύτη – πολιομυελίτιδας – αιμόφιλου ινφλουέντσας Β, ιλαράς – παρωτίτιδας – ερυθράς – ανεμευλογιάς, κατά της λοίμωξης από ροταϊό, της ανεμευλογιάς και του έρπητα ζωστήρα.

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017, 13:23

Φόβοι για επανεμφάνιση πολιομυελίτιδας και ιλαράς στην Ελλάδα – Η προσπάθεια πρόληψης

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Υγείας, η τιμή των παιδικών εμβολίων έχει αυξηθεί κατά 2.700% την τελευταία δεκαετία...

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014, 20:47

Το ΚΕΕΛΠΝΟ για την απειλή της πολιομυελίτιδας

Oρατός είναι ο κίνδυνος εισαγωγής του πολιοϊού στην ευρωπαϊκή ήπειρο, λόγω του αυξημένου αριθμό ταξιδιωτών μεταξύ ευρωπαϊκών Χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας, και Ανατολικής Μεσογείου και τα εκατομμύρια των μεταναστών που εγκαταλείπουν τη Συρία και τις χώρες της κεντρικής Ασίας.

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014, 20:36

Συναγερμός για την πολιομυελίτιδα

Ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Επιθεώρησης Υγείας (ΕΚΕΠΥ,) κ. Παναγιώτης Ευσταθίου, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι οι ελληνικές και οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες βρίσκονται σε συναγερμό για επανεμφάνιση της πολιομυελίτιδας.