Περίθαλψη & Ασφάλιση

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2025, 17:37

Η προσπάθεια να σωθεί ο Απόστολος Βεσυρόπουλος - Ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

Ο εκτός υπηρεσίας διασώστης του ΕΚΑΒ, ο γιατρός και η διαπίστωση του θανάτου στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου.

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2025, 14:51

Απεβίωσε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος

Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργός Οικονομικών, είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν σε παραλία της Χαλκιδικής.

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2025, 14:13

Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο Απόστολος Βεσυρόπουλος

Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, νυν γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, κατέρρευσε ενώ βρισκόταν σε παραλία της Χαλκιδικής. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2025, 11:44

10.000 απινιδωτές στα σχολεία της χώρας

Σοφία Ζαχαράκη: «Ενισχύουμε τη δυνατότητα να σωθούν ζωές».

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2025, 18:50

ΙΣΑ: Δωρεά δύο απινιδωτών για τους κατοίκους της Καλύμνου

Γ. Πατούλης: Πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε πολίτης αυτής της χώρας αξίζει να έχει ισότιμη πρόσβαση στο σύστημα Υγείας.

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2025, 09:56

Θεσσαλονίκη: Αλυσίδα ζωής για βρέφος 5 μηνών που υπέστη ανακοπή

Στο αγοράκι έγινε ανάταξη από τους διασώστες τους ΕΚΑΒ, διασωληνώθηκε στο σημείο από γιατρό και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με τη συνοδεία αστυνομικών που άνοιγαν το δρόμο.

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2024, 18:00

Νεκρό 10χρονο παιδί στο "Γ. Γεννηματάς" Θεσσαλονίκης - Είχε υποστεί ανακοπή

Βρισκόταν με τους γονείς του σε εμπορικό κέντρο, όπου ένιωσε αδιαθεσία και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024, 11:21

Οδηγίες για την αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

To φετινό μήνυμα είναι "Όλοι οι πολίτες του κόσμου μπορούν να σώσουν μια ζωή".

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024, 09:25

Βόλος: Κοριτσάκι έπαθε ανακοπή καρδιάς, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στην Αθήνα

Η κατάστασή του θεωρείται "εξαιρετικά κρίσιμη". Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν.

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023, 15:41

Παρουσίαση της πρακτικής ΚΑΡΠΑ στους εργαζόμενους του ΙΣΑ

Ο κ. Ανδρέας Συνετός καρδιολόγος, επιμελητής A’ στο Ιπποκράτειο, αξιοποιώντας τον απινιδωτή του Συλλόγου και με τη χρήση κούκλας, έδειξε στους εργαζόμενους την πρακτική, με την οποία μπορούν να προσφέρουν τις πολύτιμες πρώτες βοήθειες, σε πάσχοντα συνάνθρωπο.