Περίθαλψη & Ασφάλιση

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014, 11:00

Ανασφάλιστοι: Μετωπική Ιατρείου Ελληνικού με το υπουργείο Υγείας

Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Αφού το υπουργείο Υγείας κάνει τόσο καλή δουλειά με τους ανασφάλιστους, γιατί δεν βοηθά τους τέσσερις ασθενείς με ηπατίτιδα, που είναι μεταδοτικό νόσημα, και τους έχει αφήσει στη τύχη τους;

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014, 14:23

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ : Με προβλήματα η χορήγηση θεραπείας ασθενή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Μειώνουν τις δόσεις στη φαρμακευτική αγωγή ασθενών με ηπατίτιδα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο καταγγέλλει ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος ‘Προμηθέας’

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, 17:47

Clinical Research Conference: Νέες θεραπείες για καρκίνο και ηπατίτιδα C

Νέα φάρμακα θα είναι σύντομα στη διάθεση των γιατρών για σοβαρές νόσους αλλά είναι άγνωστο πότε θα είναι διαθέσιμα στους 'Ελληνες.

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013, 12:33

Ηπατιτιδα C: η «αθόρυβη» νόσος

Η Ηπατίτιδα C είναι γνωστή ως η «αθόρυβη» νόσος, γιατί χαρακτηρίζεται κυρίως από απουσία συμπτωμάτων, γεγονός που δυσχεραίνει την δυνατότητα έγκαιρης διάγνωσης.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013, 16:49

Ναι στη συνέχιση της θεραπείας των ασθενών με Hπατίτιδα C

Θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη τους κατά της ηπατίτιδας C, οι δύο ασθενείς μετά την επανέγκριση χορήγησης της θεραπείας τους.

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013, 16:30

Ύποπτη απόφαση επιτροπής του ΕΟΠΥΥ για διακοπή θεραπείας σε ασθενείς με ηπατίτιδα C

Αρνούνται τη χορήγηση της θεραπευτικής αγωγής σε τρεις ασθενείς με ηπατίτιδα C πριν το καθορισμένο χρονικό διάστημα που έχει καθοριστεί από τους αρμόδιους φορείς. Την ίδια στιγμή η ηπατίτιδα «θερίζει» τη χώρα μας με τους ασθενείς να ξεπερνούν τις 300.000.

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013, 18:36

Χωρίς θεραπεία μένουν οι ανασφάλιστοι με χρόνιες ιογενείς ηπατίτιδες

Πολλοί ασθενείς δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ασφαλιστική κάλυψη, ενώ οι απαιτούμενες μοριακές τεχνικές διάγνωσης παραμένουν χωρίς κοστολόγηση, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η αντιμετώπιση της χρόνιας ηπατίτιδας.