Περίθαλψη & Ασφάλιση

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2026, 16:10

Τι ζητούν οι Τεχνολόγοι Ιατρικών Εργαστηρίων

Η ισονομία δεν μπορεί να εξαρτάται από την ημερομηνία πρόσληψης, σημειώνει σε άρθρο του ο Παναγιώτης Δρόσος, Γενικός Γραμματέας Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων (Π.Ε.Τ.Ι.Ε.).

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2026, 13:50

Το ''Προλαμβάνω'' συνεχίζεται

Νέα φάση του προγράμματος από τον Σεπτέμβριο 2026 έως το 2030.

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2026, 14:12

ΑΜΚΕ Με Οδηγό το Διαβήτη: Ανοίγει πανιά για 11η χρονιά στα νησιά του Αργοσαρωνικού

Η εκστρατεία τελεί -και φέτος- υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας. 

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2025, 09:00

Φ. Πατσουράκος: Τα δύο μέτρα που μπορούν να λύσουν το πρόβλημα με το clawback στις διαγνωστικές εξετάσεις

Το αδιέξοδο που έχει προκύψει με τις υποχρεωτικές επιστροφές και το κλίμα που διαμορφώνει η πολιτική δασμών του Τραμπ, αναλύει με συνέντευξή του ο Φώτιος Πατσουράκος, α' αντιπρόεδρος του ΙΣΑ, καρδιολόγος - αρχίατρος ε.α., πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδας και της Ομοσπονδίας Κλινικοεργαστηριακών Ιατρών.

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2025, 14:39

‘’Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου’’

Η Ελληνική Καρδιολογική  Εταιρεία ενθαρρύνει τους πολίτες να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Προλαμβάνω».

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2025, 12:46

Συνάντηση της ΠΟΕΡΓΙ με το ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση κρίσιμων θεμάτων στον τομέα της Υγείας

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, με κυριότερο το clawback και τις επιπτώσεις του στη βιωσιμότητα των διαγνωστικών εργαστηρίων και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024, 07:00

Αυξάνονται τα προγράμματα πρόληψης από την Εθνική Δράση "Σπύρος Δοξιάδης"

Είναι πιθανό να ενεργοποιηθεί ακόμη ένα πριν από τα τέλη του έτους.

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024, 13:02

Γ. Πατούλης: Να ενισχυθεί η πρόληψη και ο προσυμπτωματικός έλεγχος

''Το ΕΔΔΥΠΠΥ έχει ως πυξίδα την ευημερία και την προαγωγή της Υγείας των πολιτών, μέσα από προγράμματα τα οποία έχουν σκοπό την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και κινητοποίηση των πολιτών προς αυτή την κατεύθυνση''.

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024, 18:06

10 χρόνια Κινητές Ιατρικές Μονάδες

Ένα ταξίδι προσφοράς σε νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023, 16:25

Αμαλία Φλέμιγκ: Καινοτόμο, πολυδύναμο, διεπιστημονικό ιατρείο 65+ για ασθενείς Τρίτης Ηλικίας

Στο ιατρείο Τρίτης Ηλικίας του νοσοκομείου, εκτιμώνται μηνιαίως 30 νέοι ασθενείς και παρακολουθούνται συστηματικά όλοι ανάλογα με τις ανάγκες τους.