Περίθαλψη & Ασφάλιση

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015, 19:15

ΠΣΦ: Λουκέτο στα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας

Η κατάσταση είναι πλέον καταστροφική για τη μεγάλη μερίδα των συμβεβλημένων φυσικοθεραπευτών που εξαναγκάζονται να προσφέρουν υπηρεσίες χωρίς να αμείβονται καθόλου από τον ΕΟΠΥΥ, αναφέρει ο ΠΣΦ.

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015, 13:34

Οι φυσιοθεραπευτές για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Η επιστήμη της φυσικοθεραπείας συμβάλλει στην αύξηση της λειτουργικότητας των ατόμων, που ζουν με τον ιό HIV και το AIDS σε σημαντικό βαθμό.

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015, 14:41

Οι θέσεις των φυσικοθεραπευτών εν όψει των εκλογών

Αύξηση του προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ για την Φυσικοθεραπεία, ζητά μεταξύ άλλων ο Πανελλήνιος Σύλλογος φυσικοθεραπευτών.

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015, 19:51

ΠΣΦ: Προς αναστολή παροχής υπηρεσιών φυσικοθεραπείας στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ μετά το Πάσχα

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών οδηγείται προς την αναστολή της παροχής υπηρεσιών φυσικοθεραπείας προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και την έναρξη κινητοποιήσεων μετά το Πάσχα, εάν δεν δρομολογηθούν τα αιτήματά του.

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012, 16:27

Απεργία των φυσικοθεραπευτών και συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών στη συνεδρίαση του, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2012, αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργιακή κινητοποίηση, στις 25 Σεπτεμβρίου με κλείσιμο των εργαστηρίων φυσικοθεραπείας και απεργία σε όλα τα Νοσοκομεία και τους Φορείς του δημοσίου καθώς και του ιδιωτικού τομέα, των φυσικοθεραπευτών που εργάζονται σε αυτά.

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, 16:00

Εγκύκλιος για κάλυψη φυσικοθεραπείας στο δημόσιο

'Πλαφόν’ 30 συνεδριών το χρόνο στις φυσικοθεραπευτικές πράξεις TENS και Biofeedback, ορίζεται για τους ασφαλισμένους στο δημόσιο.