Διατροφή

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 06 Μαΐου 2011

Οι διαιτολόγοι συστήνουν ′όχι′ στη δίαιτα

Η δίαιτα κυρίως με τη μορφή στέρησης και απαγόρευσης είναι άμεσα συνδεδεμένη με το αδυνάτισμα και την απώλεια βάρους. Είναι όμως η μοναδική και πραγματική λύση;

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2011

Προτεινόμενη διατροφή για την ελκώδη κολίτιδα

Η παρουσία ελκώδους κολίτιδας χωρίς τον έλεγχο με φαρμακευτική αγωγή μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη όρεξη, περιορισμένη απορρόφηση βιταμινών και ιχνοστοιχείων και κατά συνέπεια απώλεια βάρους.

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Ο αναδραστικός κύκλος της σκέψης: Ένα βοηθητικό εργαλείο για την απώλεια βάρους.

Η κατανόηση του μοντέλου αναδραστικού κύκλου της σκέψης αποτελεί ουσιαστικό εργαλείο στην προσπάθεια του ατόμου για απώλεια βάρους.

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Πότε είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε δίαιτα

Η απόφαση για απώλεια βάρους είναι μια διαδικασία διαρκείας που απαιτεί προσπάθεια, επιμονή και υπομονή. Πρέπει να ξεκινά υπό ορισμένες προϋποθέσεις, έτσι ώστε να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010

Το γάλα επιταχύνει την απώλεια βάρους

Εκτός από ένα μπολ γάλα με δημητριακά – και αυτό πολλές φορές με το ζόρι – είναι ζήτημα αν υπάρχει δεύτερη μερίδα γαλακτοκομικών εντός της ημέρας. Μας αρκεί κάτι τέτοιο;

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Πώς ο ύπνος βοηθά στην απώλεια βάρους

Η μειωμένη διάρκεια ύπνου σε τακτική βάση, σύμφωνα με έρευνες, σχετίζεται με αυξημένο βάρος. Πώς εξηγείται το φαινόμενο;

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Δίαιτα: Τα μυστικά της εγγυημένης…αποτυχίας!

Πόσες φορές έχετε αρχίσει 'από Δευτέρα' δίαιτα; Αν είναι πάνω από μία, είναι προφανές ότι οι προηγούμενες δεν κατάφεραν να φέρουν την πολυπόθητη μόνιμη απώλεια βάρους.

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

10 εμπόδια για απώλεια βάρους

Δυσκολεύεστε να χάσετε βάρος; Ενδεχομένως ευθύνεται ο τρόπος ζωής σας και ορισμένες παγίδες. Ποιες παγίδες θέλουν προσοχή.

Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010

Απώλεια βάρους και απόλαυση!

Απώλεια κιλών ή απόλαυση; Αυτό το βασανιστικό ερώτημα είναι παρόν στην καθημερινότητα του ανθρώπου που θέλει να χάσει βάρος.

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Θέλετε να αυξήσετε το βάρος σας;

Το να αυξήσετε το βάρος σας και να το διατηρήσετε σε αυτό το επίπεδο, μπορεί να είναι πιο δύσκολο από την απώλεια βάρους και τη διατήρησή της.