Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013
Βότανα στη μάχη κατά του κρυολογήματοςΠοιες φυτικές ουσίες και βότανα δρουν αποτελεσματικά στα ενοχλητικά συμπτώματα της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος.
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013
Βιταμίνες: O ρόλος τους στη ζωή μαςΟι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την κανονική ανάπτυξη και τη διατήρηση του οργανισμού μας. Ποιες είναι ιδιότητές τους, με ποια τρόφιμα τις προσλαμβάνουμε και ποιες είναι οι ιδανικές ποσότητες που χρειαζόμαστε;
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013
Βαριατρικά χειρουργεία και εγκεφαλική ρύθμιση πείνας / κορεσμούΈπειτα από βαριατρικά χειρουργεία παρατηρείται το εξής παράδοξο: απουσία αισθήματος πείνας και διαρκής κορεσμός.
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013
Αποτοξίνωση μετά τις γιορτέςΜήπως μετά το πέρασμα των εορτών η νέα χρονιά σας βρήκε με λίγο παραπάνω βάρος; Μπορείτε να κάνετε μια απολαυστική και εύκολη αποτοξίνωση με τη βοήθεια της φύσης.
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013
Τροφές που ανοίγουν την όρεξηΕίναι σημαντικό για όσους επιθυμούν να αυξήσουν το βάρος τους αλλά και για εκείνους που επιδιώκουν απώλεια βάρους να γνωρίζουν ποιές είναι οι τροφές που ανοίγουν την όρεξη.
Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013
Αποχαιρετήστε τα κιλά των εορτώνΈνα χαμηλότερο και πιο υγιές σωματικό βάρος συνιστά ίσως το δημοφιλέστερο στόχο. Άρα δίαιτα;
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013
Η θρεπτική αξία των δαμάσκηνωνΤο ξερό δαμάσκηνο σάς παρέχει συνολικά το 80% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης επτά βασικών θρεπτικών συστατικών συμπεριλαμβανομένου του μαγνησίου.
Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013
Γευστικές τροφές που χορταίνουν χωρίς να παχαίνουνΗ δημιουργικότητα μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να ενδιαφερθούν περισσότερο για τροφές με χαμηλή θερμιδική πυκνότητα.
Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2013
Happy New...diet!Αναθεωρώντας τον τρόπο που επιλέγετε να χάσετε το βάρος μπορείτε να αφήσετε πίσω σας μια για πάντα τα κιλά των εορτών. Πώς;
Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2013
ΚουραμπιέδεςΧτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη ώσπου να ασπρίσουν. Στη συνέχεια ρίχνουμε τον κρόκο αυγού, τη βανίλια, το αλάτι και το κονιάκ και χτυπάμε. Μετά προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι με το μπέικιν.