Τρίτη, 13 Απριλίου 2010
Τρεις μικρές αλλαγές που μας αδυνατίζουνΚάθε δραματική αλλαγή που φαίνεται απίθανη ίσως και να είναι, διότι το μυστικό για τη σωστή και μόνιμη απώλεια των κιλών είναι στις λεπτομέρειες.
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010
Ζεστή σαλάτα με σπαράγγια και ψητό χαλούμιΓια να φτιάξετε το ελαφρύ πέστο μυρωδικών, τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα πολυμίξερ και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Παρασκευή, 09 Απριλίου 2010
Μάθετε τι μας οξειδώνει και αντιδράστεΤο στρες, το χρόνιο άγχος, ότι εισπνέουμε και η διατροφή είναι παράγοντες που οξειδώνουν τον οργανισμό.
Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010
Διατροφή κατά της στυτικής δυσλειτουργίαςΣχετίζεται η διατροφή με τη σεξουαλική δυσλειτουργία και άραγε υπάρχουν τροφές που βοηθούν στο πρόβλημα το οποίο φέρνει πολλές φορές κάποιους άνδρες σε πολύ δύσκολη θέση;
Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010
Ψάρι φρέσκο ή ιχθυοκαλλιέργειας;Τα ψάρια αποτελούν μία τροφή πλούσια στα ευεργετικά ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία σύμφωνα με μελέτες μειώνουν τον κίνδυνο για αιφνίδιο καρδιακό θάνατο και σχετίζονται με ένα καλύτερο λιπιδαιμικό προφίλ.
Τρίτη, 06 Απριλίου 2010
Μέτρηση θερμίδων: μυστικό για την απώλεια βάρουςΣας κουράζει να μετράτε θερμίδες; Τελευταία καταναλώνετε τροφές χαμηλές σε λιπαρά; Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, δεν έχει σημασία τί είδους διατροφή ακολουθείτε, αυτό που μετράει είναι να ελέγχετε τις ποσότητες που καταναλώνετε, δηλαδή τις θερμίδες σας.
Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010
Οι 10 καλύτερες τροφές για τη γυναίκαΕπειδή οι γυναίκες έχουν συγκεκριμένες διατροφικές απαιτήσεις, παρακάτω ακολουθούν οι 10 σημαντικότερες τροφές για την διατροφή τους.
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010
Μελιτζανοσαλάτα lightΘα χρειαστούμε μελιτζάνες, κρεμμύδι, πιπεριά, μαιντανό, ντομάτα, σκόρδο, ελαιόλαδο, λεμόνι και μπαλσάμικο.
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010
Κόκκινα αυγά: Τσουγκρίστε και απολαύστεΤο αυγό πέρα από τους συμβολισμούς των ημερών είναι μια πλήρης τροφή για όλο τον χρόνο καλύπτοντας σχεδόν εξολοκλήρου τις διατροφικές μας ανάγκες.
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010
Νηστεία και διατροφή: Τι να προσέξετε!Όταν η διάρκεια της νηστείας είναι μόνο μία εβδομάδα τότε ο κίνδυνος διατροφικών ελλείψεων είναι μικρός.