Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Ακτινογραφία των ελλείψεων σε 24 νοσοκομεία

Τουλάχιστον 6.000 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων λείπουν από τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, σύμφωνα με καταγραφή της ΟΕΝΓΕ.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Ευρωκλινική: προσφορές για την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας της 1ης επίσκεψης σε ειδικό Πνευμονολόγο, σε συνδυασμό με ακτινογραφία θώρακα και σπιρομέτρηση σε τιμή προσφοράς.

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Προσφορά Ευρωκλινικής για την παγκόσμια ημέρα κατά της φυματίωσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας προληπτικού ελέγχου, πνευμονολογικής εξέτασης και ακτινογραφίας θώρακος Face σε προνομιακή τιμή.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Προσφορά Ευρωκλινικής για εξετάσεις κατά του καπνίσματος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας της 1ης επίσκεψης σε ειδικό Πνευμονολόγο, σε συνδυασμό με ακτινογραφία θώρακα και σπιρομέτρηση στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ, σε όσους τηλεφωνήσουν την Πέμπτη 31 Μαΐου από τις 9 πμ -3 μμ.

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

'Ακτινογραφία' στο νέο μνημόνιο

Στη μέγγενη του νέου μνημονίου μπαίνει άμεσα ο χώρος της Υγείας. Ο καταιγισμός των μέτρων ξεκινά άμεσα, προκειμένου να επιτευχθεί ο 'σφιχτός' στόχος μείωσης των δαπανών για την Υγεία κάτω από τα 13 δισεκατομμύρια ευρώ ή 6% του ΑΕΠ.

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

'Ακτινογραφία' του ΔΝΤ στις προμήθειες του ΕΣΥ

Το καθεστώς προμηθειών στα δημόσια νοσοκομεία, θα εξετάσουν τη Δευτέρα εμπειρογνώμονες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, οι οποίοι θα συναντηθούν με την υπουργό Υγείας.

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009

Φορητή συσκευή θα ανιχνεύει έγκαιρα τον καρκίνο του πνεύμονα

Αισθητήρας που κατασκευάστηκε από νανοσωματίδια χρυσού μπορεί να εντοπίσει τον καρκίνο του πνεύμονα στην αναπνοή ασθενών και να αποτελέσει διαγνωστικό όπλο πριν εμφανιστούν στην ακτινογραφία οι όγκοι.

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

‘Ακτινογραφία’ στις επιπτώσεις του καπνίσματος

Από την πρώτη εισπνοή καπνού, ξεκινούν οι επιπτώσεις του τσιγάρου στην ανθρώπινη υγεία. Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ‘ΝΕΟΙ’ κ. Άννα Ευθυμίου.