Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: Κέντρο αναφοράς για θεραπεία της δισκοκήλης

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης επιλέχτηκε ως Κέντρο αναφοράς για την εκπαίδευση ιατρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην πλέον σύγχρονη μέθοδο της διατρηματικής ενδοσκοπικής χειρουργικής, για τη θεραπεία της κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου.

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Λητώ: Λαπαροσκοπικά η θεραπεία κήλης του κοιλιακού τοιχώματος

Αποτελεσματικά αντιμετωπίζονται πλέον όλες οι κήλες του κοιλιακού τοιχώματος με τις σύγχρονες μεθόδους της λαπαροσκοπικής χειρουργικής, που προσφέρουν ατραυματική και ανώδυνη λύση, χωρίς ουλές και με άμεση ανάρρωση.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Κήλη: λαπαροσκοπική αποκατάσταση με τη χρήση πλέγματος

Η λαπαροσκοπική αποκατάσταση με τη χρήση πλέγματος είναι η πλέον ενδεδειγμένη, γρήγορη και αποτελεσματική θεραπευτική αντιμετώπιση για τη βουβωνοκήλη και τις άλλες μορφές κήλης.

Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012

Φεύγουν με διάγνωση, περιμένοντας το θάνατο…

‘Το 20% των ασθενών μας έχει έναν όγκο ή ένα ανεύρισμα ή μία χοληδόχο γεμάτη πέτρες, ή μία κήλη ή νέκρωση της κεφαλής του μηριαίου οστού, καταστάσεις δηλαδή απειλητικές δυνητικά για τη ζωή, αν πρέπει να αντιμετωπισθούν χειρουργικά και χρήζουν νοσοκομείου.’, επισημαίνει στον απολογισμό που απέστειλε στις 7 Αυγούστου ο ΙΣΑ για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής:

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012

Με τοπική αναισθησία πλέον οι λαπαροσκοπικές επεμβάσεις

Με τοπική αναισθησία γίνονται πλέον οι λαπαροσκοπικές χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση της βουβωνοκήλης με χρήση πλέγματος, αλλά και των άλλων μορφών κήλης!