Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015

Σεξ: Aντίδοτο στην οικονομική αβεβαιότητα!

Η σεξουαλική ζωή των κατοίκων της χώρας μας έχει απογειωθεί, παρά και λόγω της οικονομικής κρίσης και της αβεβαιότητας, αναφέρει πρόσφατη έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας με θέμα τη ‘’Σεξουαλική Υγεία’’

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότερα από 200 μέλη του Συλλόγου, με κοινό χαρακτηριστικό την επιθυμία για ενημέρωση και αποσαφήνιση ερωτημάτων και αποριών σχετικά με τις σεξουαλικές διαταραχές στη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Η αγγειακή νόσος αρχικού σταδίου οδηγεί μελλοντικά σε ανικανότητα

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι υψηλότερα επίπεδα πλακών στις αρτηρίες της καρδιάς μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλική υγεία του άντρα.

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Η χρήση προφυλακτικού κατά τη διάρκεια της πρώτης σεξουαλικής επαφής έχει οφέλη στη μετέπειτα ζωή μας

Η ενθάρρυνση των ανθρώπων να χρησιμοποιούν προφυλακτικό κατά την πρώτη τους επαφή έχει μακροπρόθεσμα οφέλη για τη σεξουαλική υγεία, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση.

Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2012

Έρευνα: Το Propecia μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα κατάθλιψης και αυτοκτονικές σκέψεις

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι ένα σημαντικό ποσοστό αντρών που εμφάνισαν επίμονες παρενέργειες στη σεξουαλική υγεία από τη χρήση φιναστερίδης-του φαρμάκου με την εμπορική ονομασία Propecia – εμφάνισαν επίσης καταθλιπτικά συμπτώματα και αυτοκτονικές σκέψεις.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009

Το Internet μπορεί να ωφελήσει τη σεξουαλική Υγεία των Ελλήνων

Tο διαδίκτυο μπορεί τελικά να κάνει και καλό στη σεξουαλική αγωγή των Ελλήνων! Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα για τη Σεξουαλική Υγεία (14 Φεβρουαρίου), γίνεται αναφορά στα…καλά του διαδικτύου.

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2008

Το άγχος για τις επιδόσεις βλάπτει σοβαρά τη σεξουαλική υγεία

Άγχος για την απόκτηση στύσης, άγχος για τη διατήρησή της, άγχος για την ικανοποίηση της συντρόφου, είναι καταστάσεις που, όχι μόνο απομακρύνουν την απόλαυση από τη σεξουαλική λειτουργία, αλλά συχνά οδηγούν σε δυσλειτουργία στύσης ή εκσπερμάτισης.