Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013, 18:14

Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες

Με την ευκαιρία της χθεσινής Παγκόσμιας Ημέρας Αντισύλληψης το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αρεταίειο» προσφέρει σήμερα και αύριο δωρεάν σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες, γυναικολογική εξέταση, εξέταση μαστού και εξέταση κατά Παπανικολάου.

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011

′Ηλεκτρονικά′, τεστ Παπ σε …παπά…

Βιάγκρα σε 12χρονο κορίτσι και τεστ Παπ σε… παπά, 'ανακάλυψαν' οι ειδικοί της ΗΔΙΚΑ μελετώντας τις ηλεκτρονικές ή τις ψηφιοποιημένες συνταγές γιατρών ασφαλιστικών ταμείων…Μπορεί στο άκουσμά τους, οι συγκεκριμένες περιπτώσεις να φέρνουν γέλιο, αλλά λείπουν από τις πληροφορίες μου – όπως επίσης και από την ΗΔΙΚΑ- τα 'ποιοτικά' στοιχεία των δύο παραπάνω συνταγών.

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011, 12:15

Δωρεάν τεστ Παπ την επόμενη εβδομάδα σε δημόσια νοσοκομεία

Στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον Καρκίνο και με αφορμή την 5η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα πρόληψης του Καρκίνου του τραχήλου της Μήτρας το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης υλοποιεί ένα πρόγραμμα δωρεάν προσυμπτωματικών ελέγχων σε όλη την επικράτεια.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010, 20:21

Πρέπει η εξέταση HPV να αντικαταστήσει το ΠΑΠ τεστ;

Η εξέταση DNA για την ύπαρξη του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων θα πρέπει ενδεχομένως να αντικαταστήσει το τεστ ΠΑΠ σαν κύριος τρόπος εξέτασης των γυναικών για καρκίνο του τραχήλου, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές.

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2009, 19:22

Εκδήλωση έκπληξη από Public- Υγεία για την πρόληψη

Τα Public προσφέρουν στις 100 πρώτες αναγνώστριες του Ιατροnet που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της φόρμας συμμετοχής ένα τεστ Παπ εντελώς δωρεάν.