Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, 13:29

Η Pfizer διευρύνει το ‘’Σύμφωνο για έναν Υγιέστερο Κόσμο’’

Αποτελεί  μια πρωτοβουλία που εστιάζει στο να μειώσει σημαντικά τις υφιστάμενες ανισότητες στον τομέα της υγείας ανάμεσα σε πολλές χώρες με χαμηλότερα εισοδήματα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023, 12:37

''Μαθαίνω για τον καρκίνο'': Nέα πρωτοβουλία της Pfizer Hellas για τους ασθενείς με καρκίνο

Περιλαμβάνει 17 online videos, τα οποία εξηγούν και απαντούν με απλή, κατανοητή γλώσσα σε συχνά ερωτήματα που απασχολούν τους ασθενείς με καρκίνο.

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, 12:00

Κρυφό βίντεο με στέλεχος έρευνας της Pfizer προκαλεί σάλο στις ΗΠΑ - Τι απαντά η εταιρεία

Τι είναι η "έρευνα κέρδους λειτουργίας" και η "κατευθυνόμενη εξέλιξη" και πόσο πιθανό είναι το ενδεχόμενο να έχει χειραγωγηθεί ο νέος κορωνοϊός.

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 13:59

Η Pfizer Hellas Band με την Emfasis Foundation και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Mobile Joy" της Emfasis Foundation και με κεντρικό μήνυμα «ΜΠΟΡΕΙΣ...αλλά όχι μόνος!», οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ως μια μεγάλη παρέα μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, γεμάτη χορό και τραγούδι.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023, 16:05

Το ευρωκοινοβούλιο ετοιμάζει... έξωση στην Pfizer

Επιτροπή προτείνει τον αποκλεισμό στελεχών της πολυεθνικής και του επικεφαλής της Άλμπερτ Μπουρλά, που αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις αγορές εμβολίων.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023, 14:34

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο Kέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών & Υπηρεσιών της Pfizer στη Θεσσαλονίκη για φοιτητές από το ΑΠΘ και το ΠΑΜΑΚ

Το παγκόσμιο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών & Υπηρεσιών της Pfizer στη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μια νέα συνεργασία για την πρακτική άσκηση φοιτητών με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022, 15:01

Αιμορροφιλία Β: Πειραματική γονιδιακή θεραπεία της Pfizer πέτυχε το στόχο της σε μελέτη τελικού σταδίου

Στοιχεία από την έρευνα, έδειξαν ότι μια δόση της θεραπείας ήταν ανώτερη της τρέχουσας περίθαλψης στο να συμβάλλει στη μείωση του ποσοστού αιμορραγιών σε ασθενείς με μετρίως σοβαρή έως σοβαρή μορφή αιμορροφιλίας Β.

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, 16:45

"Μποναμάς" 600.000 δολαρίων από τον Α. Μπουρλά σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης

Ο επικεφαλής της Pfizer δωρίζει μέρος των εσόδων του βιβλίου του για το εμβόλιο κατά της COVID-19, "Moonshot", σε 10 κοινωνικούς φορείς της πόλης του.

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022, 13:18

Ξεκίνησε η στελέχωση του νέου παγκόσμιου τμήματος της  Pfizer στη Θεσσαλονίκη

Το νέο τμήμα θα έχει ως αντικείμενο την ασφάλεια των φαρμάκων και τη φαρμακοεπαγρύπνηση και θα απασχολεί αποκλειστικά ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022, 13:18

Συνεργασία της Pfizer Hellas με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια»

Η επιστημονική ομάδα της ΑΜΚΕ «Με άλλα Μάτια» υλοποίησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα στα γραφεία της Pfizer τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.