Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021

Συνεργασία InterMed και BE LIVE

Μέσα από τη συνεργασία με την Οργάνωση και το Πρόγραμμα BE LIVE- των γιατρών Κελλάρη και Χηνιάδη- το οποίο στηρίζει υπογόνιμα ζευγάρια κάνοντας πράξη το όνειρό τους για δημιουργία οικογένειας, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, εκφράζει το αποτύπωμα της κοινωνικής του ευαισθησίας και προσφοράς.

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021

'Έρευνα δεν εντόπισε προβλήματα υγείας σε μωρά γυναικών που είχαν covid-19 στην εγκυμοσύνη

Η Dr. Malika Shah, του Children's Hospital of Chicago, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα θα πρέπει να καθησυχάσουν τις εγκύους με COVID-19 που ανησυχούν για το πώς ο ιός θα μπορούσε να επηρεάσει τα μωρά τους.

Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Το ΙΑΣΩ πρωτοπορεί και αλλάζει τα δεδομένα στη νοσηλεία και τις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα

Εγκαινιάζει τον νέο όροφο νοσηλείας “New Luxury Wing” με τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα. Επίσης παρουσιάζει ένα νέο μενού σχεδιασμένο από τους βραβευμένους με 2 αστέρια Michelin Chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκο Ρούσσο.

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021

Δρ. Μηνάς Μαστρομηνάς, 30 χρόνια προσφοράς στη ζωή

Η Εμβρυογένεση, εφάρμοσε για πρώτη φορά στη χώρα μας τεχνολογίες αιχμής βοηθώντας χιλιάδες ζευγάρια, που την εποχή εκείνη αναζητούσαν θεραπεία στο εξωτερικό, να πραγματοποιήσουν μία διεθνούς επιστημονικού επιπέδου προσπάθεια στην Ελλάδα.

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021

Συνάντηση του Προέδρου του ΙΣΑ με τον Πρόεδρο της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος

«Το εμβόλιο για τον Sars-Cov-2 έχει κριθεί ασφαλές για τις εγκύους και παραμένοντας ανεμβολίαστες θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους και την ασφάλεια του εμβρύου, όπως διαβεβαιώνει η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος », δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021

O Δρ. Λουκάς Kλέντζερης νέος πρόεδρος της Ενωσης μαιευτήρων – γυναικολόγων Ελλάδος

Ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος  Δρ.Λουκάς Κλέντζερης είναι ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ένωσης Μαιευτήρων – Γυναικολόγων Ελλάδος.

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021

Covid-19, εγκυμοσύνη και χρήση ουσιών

Μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση όταν επισυμβαίνει σε συνθήκες αστείας, σημειώνει σε άρθρο του ο Xρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc,PhD, Ψυχίατρος - Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος ΔΣ ΚΕΘΕΑ.

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

6 Χρόνια Institute of Life “Embracing the Future”

Επετειακή Εκδήλωση της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Ασφαλές για εγκυμοσύνη και γονιμότητα το εμβόλιο της AstraZeneca

Τι έδειξε μελέτη που εξέτασε τέσσερις δοκιμές σε Ηνωμένο Βασίλειο, Βραζιλία και Νότια Αφρική και δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό The Lancet.

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021

Institute of Life – ΙΑΣΩ: Γέννηση των δύο πρώτων παιδιών στην Ελλάδα με την εφαρμογή Συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης

Οι εφαρμογές Τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης αποτελούν την πλέον υποσχόμενη μορφή σύγχρονης τεχνολογικής υποστήριξης και αναμένεται.