Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2007, 14:52

Έρευνα: Ο καφές σε συνδυασμό με την άσκηση προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος

Ένα φλιτζάνι καφέ μπορεί να αποτελέσει σύμμαχο για την προστασία του δέρματος από τον καρκίνο, σύμφωνα με νέα Αμερικανική έρευνα. Ο συνδυασμός άσκησης και νερού με καφεΐνη μείωσε τις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα ποντικών που χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα.

Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2007, 18:53

Προσοχή στα εγκαύματα σε νεαρή ηλικία

Τα παιδιά πρέπει να είναι επαρκώς προστατευμένα, όταν πρόκειται να εκτεθούν στον ήλιο, καθώς η ακτινοβολία του μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Σε ετήσια βάση, διαγιγκώσκονται 60.000 κακοήθη μελανώματα σε κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από τους οποίους οι 16.000 χάνουν τη ζωή τους.

Τρίτη, 29 Μαΐου 2007, 19:17

Δυναμική επιστροφή των οικολογικών ρούχων

Προέρχονται από τη μητέρα φύση, μας 'αγκαλιάζουν' απαλά , διευκολύνουν τη δερματική αναπνοή, δεν προκαλούν κνησμούς και αλλεργίες, μας προστατεύουν από τους μύκητες και την υπεριώδη ακτινοβολία και, το κυριότερο, δεν μας βλάπτουν!

Τρίτη, 29 Μαΐου 2007, 15:29

Ηλιος: Χρήσιμες συμβουλές για την προστασία των ματιών σας

Σοβαρούς κινδύνους διατρέχουν τα μάτια μας από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού, καθώς λόγω της τρύπας του όζοντος ολοένα και μεγαλύτερες ποσότητες της βλαβερής υπεριώδους ακτινοβολίας διαπερνούν την ατμόσφαιρα και έρχονται σε άμεση επαφή με το ανθρώπινο σώμα.