Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015, 14:43

Τι πρέπει να προσέχουν το καλοκαίρι όσοι έχουν ακμή

Η ακμή είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που δεν είναι χαρακτηριστικό της εφηβείας, όπως πολλοί πιστεύουν. Όπως επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Κουσκούκης, (Καθηγητής Δερματολογίας, π. Αντιπρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ιαματικών Πηγών) είναι πιο συχνή στους έφηβους, αλλά αφορά όλες τις ηλικίες.

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015, 16:39

Η βιταμίνη Β12 σχετίζεται με την εμφάνιση ακμής

Η βιταμίνη Β12 αλλάζει τον τρόπο συμπεριφοράς των γονιδίων των βακτηρίων του προσώπου, αλλαγή που με τη σειρά της προάγει τη φλεγμονή η οποία έχει συνδεθεί με τα σπυράκια, αναφέρει νέα έρευνα.

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015, 17:39

Εντοπίστηκαν γονίδια που συνδέονται με τη ροδόχρου ακμή

Ερευνητές εντόπισαν 2 γενετικές ποικιλομορφίες που συνδέονται στενά με τη ροδόχρου ακμή, σε ανθρώπους ευρωπαϊκής καταγωγής.

Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014, 17:08

Αγωγή με laser κατά των σημαδιών της ακμής

Νέα τεχνική με laser, που εgκρίθηκε τον Ιούλιο από τον FDA, προσφέρει την ευκαιρία απαλλαγής από τις ουλές της ακμής.

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013, 12:31

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ενημερώνει για το DIANE-35 και τα γενόσημά του, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της ακμής

Ο Γαλλικός οργανισμός φαρμάκων (ANSM) ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναστείλει την άδεια κυκλοφορίας του φαρμάκου Diane 35 (οξική κυπροτερόνη 2 mg, αιθινυλοιστραδιόλη 35 μικρογραμμάρια), καθώς και όλων των προϊόντων με την ίδια σύσταση και τα οποία χρησιμοποιούνται στη Γαλλία για τη θεραπεία της ακμής.

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012, 15:05

Ακμή: Ο Εφιάλτης της Εφηβείας

Η εφηβεία αποτελεί μία αρκετά δύσκολη φάση στη ζωή του ανθρώπου, αφού πολλά πράγματα αλλάζουν στην εμφάνιση και την ψυχολογία του. Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ένας έφηβος σχετικά με την εμφάνισή του στην εφηβεία είναι η ακμή!

Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2011, 15:29

Νέα προϊόντα CASTALIA

Νικήστε την ακμή και προστατευθείτε από τον ήλιο με Dermopur.

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010, 16:23

Με απόπειρα αυτοκτονίας σχετίζεται η σοβαρή ακμή

Άνθρωποι που ακολουθούν αγωγή για σοβαρή ακμή μπορεί ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν υψηλότερο κίνδυνο για απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2010, 18:47

Dermopur: Επιστροφή στα θρανία… με όμορφη και καθαρή επιδερμίδα, χωρίς ακμή

Η ολοκληρωμένη και καταξιωμένη σειρά Dermopur της Castalia Laboratoires Dermatologiques υποδέχεται το φετινό φθινόπωρο δίνοντας τέλος στην ακμή, αλλά και τη σμηγματορροϊκή δερματίτιδα.

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009, 17:48

Καθαρό Πρόσωπο με Frezyderm Ac-Norm

Η εταιρία δερμοκαλλυντικών προϊόντων Frezyderm εμπλουτίζει τη σειρά Ac-Norm, η οποία απευθύνεται σε λιπαρά και με ατέλειες δέρματα, σε επιδερμίδες με ήπια ή μέτρια ακμή καθώς και στις περιπτώσεις σοβαρής ακμής, με πέντε προϊόντα.