Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015, 15:36

Μεσογειακό Συνέδριο για την ανθρώπινη Σεξουαλικότητα στην Αθήνα

Το Συνέδριο θα ασχοληθεί με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα μέσα από το πρίσμα της επιστήμης και τον διάλογό της με την τέχνη, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία και την ψυχολογία.

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015, 19:33

2ο Μεσογειακό Συνέδριο για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και αναπαραγωγή

Το 2ο Μεσογειακό Συνέδριο για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και αναπαραγωγή θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 3 και 4 Απριλίου.

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012, 19:28

1ο Μεσογειακό Συνέδριο για την Σεξουαλικότητα και την Αναπαραγωγή

Λύσεις που μέχρι πριν λίγα χρόνια αποτελούσαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, σήμερα είναι στη ρουτίνα των κορυφαίων ανδρολόγων το κόσμου.

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012, 17:21

1ο Μεσογειακό Συνέδριο για την Σεξουαλικότητα και την Αναπαραγωγή

Το 1ο Μεσογειακό Συνέδριο για τη Σεξουαλικότητα και την Αναπαραγωγή διοργανώνεται στην Κύπρο από την Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας σε συνεργασία με την Κυπριακή Ουρολογική Εταιρεία και το Μεσογειακό Ανδρολογικό Συμβούλιο.

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012, 15:58

Α' Μεσογειακό Συνέδριο για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και την Αναπαραγωγή

Το Πρώτο Μεσογειακό Συνέδριο για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και την Αναπαραγωγή θα διεξαχθεί στην Κύπρο από τις 26 ως τις 28 Οκτωβρίου στο Intercontinental Aphrodite Hills Hotel στην Πάφο.

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2012, 16:33

Διεπιστημονική Ημερίδα με θέμα 'Έρωτας Και σεξουαλικότητα'

Διεπιστημονική Ημερίδα με θέμα 'Έρωτας Και σεξουαλικότητα' διοργανώνεται στις 16 Μαΐου 2012, από μέλη του επιστημονικού προσωπικού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010, 18:34

Η χημεία της ερωτικής επιθυμίας

Οι επιστήμονες αρχίζουν και κατανοούν τον τρόπο που μπορεί να επηρεαστεί η ερωτική επιθυμία από ορισμένους νευροδιαβιβαστές, κυρίως παρατηρώντας τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε φάρμακα.

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010, 11:34

Όχι στο σεξ λένε οι παντρεμένες...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κωμωδία και στην περίπτωση της χώρας μας, σαν την κωμωδία του Αριστοφάνη τη Λυσιστράτη και αυτό επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία της πρόσφατης έρευνας της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας , όπου το δείγμα των 600 γυναικών και ανδρών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είχε σαφή και μεγαλύτερη πτώση στη libido συγκριτικά με το ανδρικό

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010, 16:28

Ο 'Ελληνικός Κόσμος' συναντά...τον Δρ. Θάνο Ασκητή

Στις 14 Απριλίου ‘Ο Ελληνικός Κόσμος συναντά..’ τον Δρ. Θάνο Ασκητή, ψυχίατρο – νευρολόγο, Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο του Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας, για μια συζήτηση με θέμα: ‘Παιδική και εφηβική σεξουαλικότητα’.

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2008, 20:07

'Κραχ' στη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων

Τα εντεινόμενα οικονομικά προβλήματα προκαλούν και κατακόρυφη μείωση της συχνότητας των σεξουαλικών επαφών! Στη χώρα μας, τα τελευταία δυο χρόνια καταγράφεται κατακόρυφη πτώση της σεξουαλικής δραστηριότητας, όπως έδειξε έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας.