Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012, 17:12

Ψωρίαση: Ειδικοί στην Ευρώπη θέτουν ένα πλαίσιο για βελτίωση των προτύπων φροντίδας

Η Λευκή Βίβλος για την Ψωρίαση αναφέρεται στην ανεπαρκή θεραπεία των ασθενών με ψωρίαση στην Ευρώπη και παρέχει ένα πλαίσιο δράσεων.

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012, 13:40

Νέα, μοναδική γεύση FITNESS με λευκή Σοκολάτα!

Τα αγαπημένα σου δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS της Nestlé υποδέχονται φέτος το καλοκαίρι με μια απολαυστική και γευστική έκπληξη, τα νέα FITNESS White Chocolate!

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011, 16:39

Μήλα, αχλάδια και μπανάνες, ′ασπίδα′ για το εγκεφαλικό επεισόδιο

Η κατανάλωση άφθονων φρούτων και λαχανικών με λευκή σάρκα μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει στην προστασία έναντι των εγκεφαλικών επεισοδίων, αναφέρει νέα έρευνα.

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010, 14:12

Το Lipton κάνει τη ′Λευκή επανάσταση′ και ′ανάβει Πράσινο′ στην απόλαυση

Κάθε στιγμή της ημέρας είναι μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό για το εαυτό μας, να πιούμε μια κούπα Λευκό & Πράσινο τσάι Lipton!

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2009, 16:21

Νέα FITNESS bars με λευκή σοκολάτα

Τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ, στο πλαίσιο πάντα μιας ισορροπημένης διατροφής, προσθέτουν στη γκάμα τους ακόμα μία νέα απολαυστική γεύση. Να ενδώσεις χωρίς τύψεις στο νέο… FITNESS bar με λευκή σοκολάτα!

Τρίτη, 03 Ιουνίου 2008, 15:08

Λευκή Bίβλος σχετικά με τη Διατροφή

H θέσπιση ενός συστήματος διασφάλισης των υπηρεσιών πρόληψης, ανίχνευσης και διαχείρισης του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας, βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδίου έκθεσης με τίτλο ‘Λευκή βίβλος για θέματα υγείας που έχουν σχέση με τη Διατροφή, το Υπερβολικό Bάρος και την Παχυσαρκία’, το οποίο υιοθετήθηκε από το ευρωκοινοβούλιο.

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2008, 15:54

Οι δρόμοι της ντόπας...

Το ‘μίτο της Αριάδνης’, στην υπόθεση των αναβολικών, επιχειρούν να ξετυλίξουν ο αρχές. Μέχρι στιγμής, οι έλεγχοι του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), έχουν εντοπίσει σε φαρμακείο του Κολωνού 870 κάψουλες, οι οποίες περιέχουν μία λευκή σκόνη.