Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Έλληνας συμμετέχει στο ΔΣ

Mπράβο! Τέτοια νέα πρέπει κάποια στιγμή να παίρνουν και την αξία που τους αναλογεί! Κάτι που συμβαίνει στο εξωτερικό…τη στιγμή που στην Ελλάδα όλοι σφυρίζουν! Στη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ορθοδοντικής (FEO) που πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2016 στη Φλωρεντία της Ιταλίας, έλαβαν χώρα οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2016-2018.

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Ορθοδοντική: Ταχύτητα, διάρκεια και ποιότητα με εξελιγμένες τεχνικές

Στο 14ο Πανελλήνιο Ορθοδοντικό Συνέδριο επισημάνθηκε ότι με τη βοήθεια εξελιγμένων τεχνικών προβλέπεται το τελικό αποτέλεσμα και υπολογίζεται με ακρίβεια ακόμα και ο χρόνος που θα χρειασθεί για την επίτευξή του!

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

13ο Πανελλήνιο Ορθοδοντικό Συνέδριο στην Αθήνα

Η Ελληνική Εταιρεία Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας με τη συνεργασία της Ορθοδοντικής Εταιρείας Κύπρου διοργανώνουν το 13ο Πανελλήνιο Ορθοδοντικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010

13ο Πανελλήνιο Ορθοδοντικό Συνέδριο

Σύμφωνα με μια νέα ορθοδοντική μέθοδο, ο ασθενής μπορεί να ευθυγραμμίσει τα δόντια του με αισθητικούς διαφανείς νάρθηκες χωρίς τη χρήση των κλασικών ακίνητων ορθοδοντικών μηχανισμών.

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2008

Συνέδριο: Όσα θέλετε να γνωρίζετε για την Ορθοδοντική

Ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να αποκτήσει κανείς ένα υγιές στόμα και ένα ωραίο χαμόγελο. Αυτό είναι το μήνυμα στέλνουν η Ορθοδοντική Εταιρεία Ελλάδος, η Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και ο Επαγγελματικός Σύλλογος Ορθοδοντικών Ελλάδος, οι οποίοι διοργανώνουν το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριό τους.

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2008

11ο Πανελλήνιο Συνέδριο ορθοδοντικής

H Ορθοδοντική Εταιρεία Ελλάδος, η Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και ο Επαγγελματικός Σύλλογος Ορθοδοντικών Ελλάδος, διοργανώνουν το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριό τους στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2008.