Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 09 Αυγούστου 2011, 17:40

Η απώλεια βάρους μπορεί να αναστρέψει τη στυτική δυσλειτουργία

Νέα έρευνα δείχνει ότι η απώλεια ακόμα και 5% του σωματικού βάρους βοήθησε διαβητικούς άντρες να αναστρέψουν τη στυτική δυσλειτουργία.

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011, 16:22

Αλλαγές στον τρόπο ζωής θα μπορούσαν να μειώσουν τα περιστατικά καρκίνου στο μαστό

Αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως η απώλεια βάρους, η κατανάλωση λιγότερου αλκοόλ και η περισσότερη άσκηση, μπορούν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση των περιστατικών καρκίνου του μαστού σε έναν πληθυσμό.

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011, 12:21

Προσοχή στο συμπλήρωμα ARPFARM Body Slim & Control

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo κινεζικής προέλευσης προϊόν ARPFARM Body Slim & Control, το οποίο διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους, περιέχει τις ουσίες σιβουτραμίνη και φαινολοφθαλεΐνη χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του.

Τρίτη, 07 Ιουνίου 2011, 19:38

′Ερευνα: Η δίαιτα γιο-γιο δεν βλάπτει

Η απώλεια βάρους και η επαναπρόσληψή του είναι καλύτερη για την υγεία σε σύγκριση με το να παραμείνει κάποιος παχύσαρκος, σύμφωνα με νέα έρευνα σε ποντίκια.

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011, 12:15

Το σκεύασμα Svelte 30 περιέχει σιβουτραμίνη

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν Svelte 30, το οποίο διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους, περιέχει τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του.

Δευτέρα, 02 Μαΐου 2011, 20:00

Γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά δεν οδηγούν τα παιδιά σε απώλεια βάρους

Παιδιά που επιλέγουν την κατανάλωση γάλατος με χαμηλά λιπαρά μειώνουν την ποσότητα κορεσμένων λιπαρών, αλλά δεν χάνουν βάρος, ανακάλυψαν Αυστραλοί ερευνητές.

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011, 18:55

Μια καλή δίαιτα περιλαμβάνει πολλές τροφές με αντικαρκινικές ιδιότητες

H απώλεια βάρους μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου καρκίνου, αν κάποιος είναι υπέρβαρος ή παχύσαρκος, αλλά δεν είναι όλα τα διατροφικά σχήματα αποτελεσματικά στη μείωση του κινδύνου, σύμφωνα με ειδικό.

Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2011, 11:49

Νοθευμένο με σιβουτραμίνη το συμπλήρωμα διατροφής RELACLORE

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν RELACLORE, το οποίο διακινείται παράνομα ως συμπλήρωμα διατροφής που προορίζεται για απώλεια βάρους χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ, είναι νοθευμένο με τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη.

Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2011, 11:53

Ημερολόγιο κατανάλωσης τροφών για επιτυχία στη δίαιτα

Το στιλό μπορεί ενδεχομένως να είναι πιο αποτελεσματικό από τη ζυγαριά όσον αφορά την απώλεια βάρους, ανακάλυψαν ειδικοί.

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010, 16:23

Απόφαση για δίαιτα: Μικρά βήματα εξασφαλίζουν επίτευξη του στόχου

Αν η απόφαση που λαμβάνει κάποιος για το Νέο ‘Ετος αφορά την απώλεια βάρους, η καλύτερη συνταγή επιτυχίας μπορεί να είναι η διαίρεση του στόχου σε μικρά ελεγχόμενα βήματα, που θα μπορεί να ακολουθεί καθημερινά, προτείνει ειδικός.