Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010, 12:08

Νοθευμένα φυτικά προϊόντα για απώλεια βάρους

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα AMANA ACRE, ACAI BERRY SOFT GEL, TENGDA και SUPER SLIM-GREEN LEAN BODY CAPSULE, τα οποία διακινούνται παράνομα ως φυτικά προϊόντα που προορίζονται για απώλεια βάρους, είναι νοθευμένα με τη φαρμακολογικά δραστική ουσία σιβουτραμίνη.

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010, 16:06

Νοθευμένα προϊόντα για απώλεια βάρους

Tα προϊόντα SURNABE ACAI BERRY COFFEE, MOTI ANGEL COFFEE και LEPTIN WEIGHT LOSS CHOCOLATE, τα οποία διακινούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής που προορίζονται για απώλεια βάρους, είναι νοθευμένα με τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη.

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2010, 19:33

Η μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους απελευθερώνει ρύπους στο αίμα

Η μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους μπορεί πιθανόν να απελευθερώσει στο αίμα βιομηχανικούς ρύπους που σχετίζονται με διάφορες νόσους.

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010, 17:53

Το νερό πριν από το γεύμα βοηθά στην απώλεια βάρους

Η κατανάλωση δυο ποτηριών νερού πριν από κάθε γεύμα μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010, 13:42

Οι κακές συνήθειες πυροδοτούν τον πονοκέφαλο στους εφήβους

Η διακοπή του καπνίσματος, η άσκηση και η απώλεια βάρους μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσουν πολλούς εφήβους που παρουσιάζουν πονοκεφάλους να μειώσουν τον πόνο, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010, 19:26

Οι αυστηρές δίαιτες αποτελούν εχθρό της γυναικείας γονιμότητας

Η απότομη απώλεια βάρους, που συνοδεύει τις αυστηρές δίαιτες προκαλεί σοβαρή διαταραχή της αναπαραγωγικής λειτουργίας της γυναίκας.

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2010, 15:31

Έρευνα συνηγορεί υπέρ της γρήγορης απώλειας κιλών

Το κλειδί στη μακροπρόθεσμη απώλεια και διατήρηση βάρους είναι η γρήγορη παρά σταδιακή απώλεια κιλών, τουλάχιστον στα αρχικά στάδια, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010, 13:56

Η βαριατρική επέμβαση περιορίζει τους κινδύνους στην εγκυμοσύνη

Η βαριατρική επέμβαση, για απώλεια βάρους, πριν γίνει μια παχύσαρκη γυναίκα μητέρα, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο να εμφανίσει σοβαρά προβλήματα υγείας στην εγκυμοσύνη, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010, 16:56

Επιστροφή σκευάσματος Pai You Guo

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι διακινείται παράνομα στην Ευρώπη το σκεύασμα Pai You Guo, που παράγεται στην Κίνα και προωθείται ως προϊόν για απώλεια βάρους.

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010, 18:18

Υπέρβαρα παιδιά αδυνάτισαν τρώγοντας γλυκά!

Κλινική Μελέτη του Νοσοκομείου Παίδων 'Αγία Σοφία' σε υπέρβαρα παιδιά έδειξε ότι επιδόρπια χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη συνέβαλαν στην απώλεια βάρους.