Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012, 17:10

Περισσότερος ύπνος για χαμηλότερο σωματικό βάρος

Νέα έρευνα υποδεικνύει ότι η συμπεριφορά ύπνου επηρεάζει τον έλεγχο του σωματικού βάρους και ότι η απώλεια ύπνου έχει επιπτώσεις όχι μόνο στον αριθμό θερμίδων που καταναλώνουμε αλλά και στην ποσότητα της ενέργειας που καίμε.

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012, 12:40

Προσοχή στο προιόν Xiuzi Slimming Capsules

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Ιρλανδίας, το προϊόν Xiuzi Slimming Capsules, που προωθείται για την απώλεια βάρους, περιέχει τη φαρμακευτική ουσία sibutramine χωρίς σχετική αναγραφή στη συσκευασία του, και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012, 19:49

Πώς θα διατηρήσετε τα χαμένα κιλά

Η διατήρηση του σωματικού βάρους μπορεί να είναι πιο δύσκολη από την αρχική απώλεια κιλών.

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012, 19:01

Έρευνα: Η δίαιτα μπορεί να μειώσει ορμόνες που συνδέονται με τον καρκίνο στο μαστό

Νέα έρευνα υποδεικνύει ότι η απώλεια βάρους μέσω της άσκησης και της δίαιτας βοηθά τις υπέρβαρες γυναίκες να μειώσουν τα επίπεδα ορισμένων ορμονών στο αίμα, αυξάνοντας δυνητικά τις πιθανότητες να αποφύγουν την εμφάνιση καρκίνου στο μαστό.

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012, 18:28

Απλή αντικατάσταση τροφίμων μπορεί να συμβάλλει στην απώλεια βάρους

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών Υλών προτρέπει τους επαγγελματίες υγείας να προάγουν την πρακτική της ‘απλής αντικατάστασης’ στους ενήλικες, με στόχο να ενθαρρύνουν την απώλεια βάρους που διατηρείται σε βάθος χρόνου.

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012, 16:10

Πώς θα ελέγξετε το μέγεθος της μερίδας στο σπίτι

Ο περιορισμός της ποσότητας της τροφής που καταναλώνετε αποτελεί κλειδί για την απώλεια βάρους και τη διατήρησή του.

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012, 12:24

Προσοχή στα σκευάσματα 'Slimex' και 'Green Coffee 800'

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα 'Slimex' και 'Green Coffee 800', που προωθούνται για απώλεια βάρους, περιέχουν τη φαρμακολογικά δραστική ουσία σιβουτραμίνη και την ανάλογή της BTS 54 505, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή τους, όπως προέκυψε από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Δανίας.

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012, 12:35

Σιβουτραμίνη στα σκευάσματα ′Langli′ και ′Expelling Grease Slimming Abdomen′

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα 'Langli' και 'Expelling Grease Slimming Abdomen', κάψουλες για απώλεια βάρους, περιέχουν τη φαρμακολογικά δραστική ουσία σιβουτραμίνη και την ανάλογή της BTS 54 505, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή τους.

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011, 18:14

Προσοχή στο προϊόν Fruit and vegetables lose weight

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν Fruit and vegetables lose weight, το οποίο διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους, περιέχει τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του.

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011, 13:30

Προσοχή στο προϊόν ′100% Natural! Weight Loss Coffee′

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν '100% Natural! Weight Loss Coffee', που προωθείται ως φυσικό προϊόν για απώλεια βάρους, περιέχει τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του.