Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015

Aνοιχτή επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα ''Εκφοβισμός και Ενδοσχολική Βία: Τι γνωρίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε''

Aνοιχτή επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα ''Εκφοβισμός και Ενδοσχολική Βία: Τι γνωρίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε'' πραγματοποιεί η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. με την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρίας Janssen και του ΜΚΟ Johnson&Johnson Corporate Citizenship Trust.

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014

Νοσοκομείο Μολάων: Η αστυνομία ζήτησε τα στοιχεία των απεργών!

Οι γιατροί καλούν τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας να διερευνήσει την καταγγελία και να δώσει απάντηση γιατί στο νοσοκομείο Μολάων επιχειρήθηκε ο εκφοβισμός των εργαζομένων.

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο σχολικός εκφοβισμός έχει διαρκείς συνέπειες στην ψυχική υγεία των παιδιών

Νέα έρευνα δείχνει ότι τα συναισθηματικά σημάδια του εκφοβισμού μπορεί να παραμείνουν πολύ καιρό μετά τον τερματισμό του.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο σχολικός εκφοβισμός οδηγεί σε ψυχοσωματικά προβλήματα

Συμπτώματα όπως ασυνήθιστοι πονοκέφαλοι, απώλεια όρεξης, πόνος στην κοιλιά ή βρέξιμο του κρεβατιού, μπορεί ενδεχομένως να σηματοδοτούν ότι ένα παιδί είναι θύμα του σχολικού εκφοβισμού, σύμφωνα με ερευνητές.

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Ο παιδικός ψυχικός κόσμος παράπλευρη απώλεια του Μνημονίου

Κατάθλιψη, επιθετικότητα, διαταραχές συμπεριφοράς, σχολικός εκφοβισμός, φοβίες, άγχος και ψυχοσωματικά εμφανίζουν τα παιδιά στη χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2011

Μάθετε στα παιδιά ότι ο σχολικός εκφοβισμός είναι λάθος

Η πρόληψη του σχολικού εκφοβισμού πρέπει να αρχίζει στο σπίτι. Έτσι οι γονείς θα δώσουν το καλό παράδειγμα και θα αποθαρρύνουν τη συγκεκριμένη πρακτική.