Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011, 13:52

Ομιλία για την οστεοαρθρίτιδα στο Δήμο Κηφισιάς

'Νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδος ισχίου και γόνατος' είναι το θέμα ομιλίας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Μαρτίου, ώρα 18.30 στην Κηφισιά.

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2011, 17:57

Η τροποποιητική δράση του θειικού άλατος χονδροϊτίνης στην οστεοαρθρίτιδα γονάτου επιβεβαιώθηκε από μαγνητική τομογραφία

Κλινική έρευνα που διεξήχθη από τον Καθηγητή Jean-Pierre Pelletier δημοσιεύθηκε στα Χρονικά Ρευματοειδών Παθήσεων.

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2009, 19:27

'Ερευνα συνδέει την παιδική κακοποίηση με την οστεοαρθρίτιδα

Ενήλικες που κακοποιήθηκαν σωματικά στην παιδική τους ηλικία έχουν 56% περισσότερες πιθανότητες εμφάνισης οστεοαρθρίτιδας, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009, 16:19

Το τάι τσι απομακρύνει τον πόνο της οστεοαρθρίτιδας

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι το τάι τσι μπορεί να μειώσει τον πόνο και να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργικότητα του γονάτου που πάσχει από οστεοαρθρίτιδα.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008, 13:21

Ημερίδα του Δημοτικού Πολυϊατρείου Αμαρουσίου για την Οστεοαρθρίτιδα

Με σύνθημα ‘Καταπολεμώ τη φθορά! Δεν ανέχομαι...άλλο πόνο!!’ το Δημοτικό Πολυϊατρείο Αμαρουσίου, διοργανώνει Ημερίδα την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2008, 19:12

Η άγρια τριανταφυλλιά καταπολεμά την αρθρίτιδα

Νέο σκεύασμα, που προέρχεται από την αγριοτριανταφυλλιά, κυκλοφορεί και στη χώρα μας για την αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας.

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2007, 19:30

Δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα το Prexige

Κατόπιν των ανακριβών σημερινών δημοσιευμάτων σε δύο εφημερίδες, η Novartis Hellas ενημερώνει ότι το σκεύασμα Prexige, στοχευμένη θεραπεία για την οστεοαρθρίτιδα, δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2007, 17:42

Νέα μέθοδος αντιμετωπίζει πιο αποτελεσματικά την οστεαρθρίτιδα του ισχίου

Ενα από τα πιό συχνά προβλήματα υγείας στην τρίτη ηλικία είναι σήμερα η οστεοαρθρίτιδα του ισχίου, καθώς υπολογίζεται ότι κάθε οικογένεια έχει τουλάχιστον ένα μέλος της που πάσχει από την ασθένεια. Γρήγορη αποκατάσταση με μικρότερο κόστος υπόσχεται η μέθοδος AMIS, που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και στη χώρα μας.

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2007

Μελέτη: Γενετικοί παράγοντες προκαλούν την οστεοαρθρίτιδα

Ιάπωνες ερευνητές ανακάλυψαν μια παραλλαγή γονιδίου που ενδέχεται να σχετίζεται με την οστεοαρθρίτιδα, μια οδυνηρή ασθένεια των αρθρώσεων που ταλαιπωρεί κυρίως τους ηλικιωμένους και αφορά περίπου 200 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.