Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, 16:01

Νέα Στρατηγική Συμφωνία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Εθνική Ασφαλιστική

Νέα στρατηγική συμφωνία υπεγράφη μεταξύ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και της Εθνικής Ασφαλιστικής, η οποία έρχεται σε συνέχεια της πολυετούς και ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των δύο μεγάλων Ελληνικών Ομίλων.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, 15:57

O επιγονατιδικός τένοντας το καλύτερο μόσχευμα για τη ρήξη προσθίου χιαστού συνδέσμου

Ένα από τα σημαντικά συμπεράσματα Συνεδρίου ήταν η αναγνώριση του επιγονατιδικού τένοντα ως του καλύτερου μοσχεύματος το οποίο λαμβάνεταιι από το ίδιο το γόνατο του ασθενούς.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, 15:52

Ζητούνται ιατροί με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου

Μόνο 70 θέσεις παραμένουν ανοιχτές για τους ιατρούς με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής, στο πρόγραμμα προσλήψεων της Paragona για το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, 15:46

Πώς θα κινηθεί η παγκόσμια αγορά φαρμακευτικών προϊόντων για λοιμώδεις νόσους

Αναμένεται να φθάσει τα 86,2 δισ. δολάρια μέχρι το 2025, σύμφωνα με νέα έκθεση της Grand View Research, Inc.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, 15:45

Προληπτικές εξετάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, 15:31

Παγκόσμια ημέρα Δρεπανοκυτταρικής Νόσου

Στο πλαίσιο της πρόληψης, σημαντικός είναι ο προγεννητικός έλεγχος.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, 14:23

Patient Advocate 2019: Έγινε η “στραβή” και έζησα και καταφέραμε το αδύνατο!

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης, Δημήτρης Κοντοπίδης, βραβεύτηκε ως Patient Advocate 2019.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, 13:41

17ο  Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου

Επιστημονικοί υπεύθυνοι του σεμιναρίου είναι οι Καθηγητές κ. Εμμανουήλ Διακομανώλης και κ. Αλέξανδρος Ροδολάκης.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, 13:37

Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ:  Kορυφαία επιλογή!

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος επιστημονικός κλάδος σε διεθνές επίπεδο.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, 13:26

Ένας στους τέσσερις εργαζόμενους του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) δεν πάει Άμστερνταμ

Ο νέος εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Matthias Groote είναι Γερμανός σοσιαλδημοκράτης, πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων.