Τρίτη, 27 Μαΐου 2025, 17:19
38ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΟΣΦΕ στα ΧανιάΤο κεντρικό θέμα είναι «Ενδυναμώνουμε την ακεραιότητα - Ενισχύουμε την Εμπιστοσύνη».
Τρίτη, 27 Μαΐου 2025, 12:07
Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. συμμετέχει στη συμμαχία για την ηλεκτρονική παραγγελία και κατ’ οίκον παράδοση φαρμάκων OnHOMEΣκοπός της να ενισχύσει τη φωνή των ασθενών στην Ελλάδα και να συμβάλει στη διαμόρφωση πολιτικών που θα επιτρέπουν σε όλους τους πολίτες, και ιδιαίτερα σε άτομα με ρευματικά και μυοσκελετικά νοσήματα (ΡΜΝ), να έχουν ισότιμη, ασφαλή και πρακτική πρόσβαση στη φαρμακευτική τους αγωγή.
Δευτέρα, 26 Μαΐου 2025, 15:13
Με καθυστέρηση 2 ετών τα καινοτόμα φάρμακα στην Ελλάδα - Στοιχεία ΣΦΕΕΑπό τα 173 νέα φάρμακα, μόνο το 25% είναι πλήρως προσβάσιμα από τους Έλληνες ασθενείς.
Δευτέρα, 26 Μαΐου 2025, 15:04
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Πανελλήνια Ένωση ΦαρμακοβιομηχανίαςEπανεκλεγείς Πρόεδρος της ΠΕΦ, o κ. Θεόδωρος Τρύφων.
Δευτέρα, 26 Μαΐου 2025, 14:35
Γεωργιάδης: 7.000 ασθενείς έχουν ζητήσει να παραλαμβάνουν τα φάρμακα κατ' οίκονΤον Ιούνιο αναμένεται να ανακοινωθεί η διάθεση ΦΥΚ και από ιδιωτικά φαρμακεία.
Δευτέρα, 26 Μαΐου 2025, 07:00
Ποιες χώρες στην Ευρώπη πληρώνουν τα περισσότερα για φάρμακαΠώς καλύπτεται η δαπάνη στην Ελλάδα.
Παρασκευή, 23 Μαΐου 2025, 15:15
Τα 10 νέα φάρμακα που προτείνονται για έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό ΦαρμάκωνΠοια είναι τα δύο φάρμακα για τα οποία υπήρξε αρνητική άποψη από τους ειδικούς του ΕΜΑ.
Παρασκευή, 23 Μαΐου 2025, 13:07
Το Μακεδονικό Φαρμακευτικό Συνέδριο ανοίγει τις πύλες του στις 24 ΜαΐουΤο συνέδριο διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, στις 24 & 25 Μαΐου, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.
Παρασκευή, 23 Μαΐου 2025, 11:21
Η 3η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non - Market AccessΤο πρόγραμμα της Ημερίδας χωρίζεται σε 4 θεματικές ενότητες στις οποίες συμμετέχουν ως εισηγητές διακεκριμένοι επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων.