Επιστήμη & Ζωή

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011, 12:20

Ουσία ανάλογη της sildenafil περιέχεται στα συμπληρώματα διατροφής LIBIDUS και LFW

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα LIBIDUS και LFW της εταιρείας Biogulf International, τα οποία διακινούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής κυρίως μέσω διαδικτύου, περιέχουν φαρμακολογικά δραστική ουσία ανάλογη της sildenafil.

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011, 13:02

Συμπληρώματα διατροφής νοθευμένα με σιβουτραμίνη

Τα συμπληρώματα διατροφής Slimforte Slimming caps, Slimforte Slimming Coffee και Meizitang Botanical Slimming Softgel, είναι νοθευμένα με τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη.

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011, 12:41

Συμπληρώματα διατροφής με σιβουτραμίνη

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα Li Da capsules (DAI DAI HIUA JIAO NANG) και FRUTA PLANTA/REDUCE WEIGHT, τα οποία διακινούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής, είναι νοθευμένα με τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη.

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010, 16:06

Νοθευμένα προϊόντα για απώλεια βάρους

Tα προϊόντα SURNABE ACAI BERRY COFFEE, MOTI ANGEL COFFEE και LEPTIN WEIGHT LOSS CHOCOLATE, τα οποία διακινούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής που προορίζονται για απώλεια βάρους, είναι νοθευμένα με τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη.

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010, 12:39

Νοθευμένα τα συμπληρώματα LIBIDOFORTE-SATIBO

Τα προϊόντα LIBIDOFORTE και SATIBO, τα οποία διακινούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής, είναι νοθευμένα με την φαρμακολογικά δραστική ουσία sildenafil.

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010, 12:04

Νοθευμένα συμπληρώματα διατροφής

Διακινούνται συμπληρώματα διατροφής χωρίς να είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ, νοθευμένα με τη φαρμακολογικά δραστική ουσία sildenafil.

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010, 15:25

Μη εγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι διαπιστώθηκε η διάθεση μέσω διαδικτύου μη εγκεκριμένων συμπληρωμάτων διατροφής.

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2007

Γαλακτοκομικά και βιταμίνη D, 'ασπίδα' για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Οι άνθρωποι που καταναλώνουν σχετικά μεγάλες ποσότητες ασβεστίου και γαλακτοκομικών προϊόντων και λαμβάνουν συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνη D φαίνεται, σύμφωνα με νέα έρευνα, ότι προστατεύονται μέχρι κάποιο βαθμό από τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2007

Η βιταμίνη C ασπίδα στον καρκίνο του στόματος

Η βιταμίνη C που προσλαμβάνει ο οργανισμός από τις τροφές και όχι από τα συμπληρώματα διατροφής, φαίνεται ότι προστατεύει από την εμφάνιση προκαρκινωματικών καταστάσεων στη στοματική κοιλότητα των αντρών.