Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021, 15:28
COVID-19: Μελέτη δεν διαπιστώνει αυξημένο γενικό κίνδυνο θρόμβωσης μετά τον εμβολιασμόΟι ερευνητές δεν βρήκαν αλλαγές ή διαφορές στο προφίλ πηκτικότητας κάθε ομάδας μετά τους εμβολιασμούς.
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021, 12:33
Eγκρίθηκε στην ΕΕ θεραπεία για την αυτοάνοση θρομβοπενίαΤο σκεύασμα avatrombopag της Sobi έλαβε πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018, 08:42
Θεραπεία σε ασθενείς με αυτοάνοση θρομβοπενίαΠαρά τις προόοδους στην αντιμετώπιση της αυτοάνοσης θρομβοπενίας πολλοί ασθενείς συνεχίζουν να βρίσκονται σε κίνδυνο εμφάνισης αιμορραγικών επεισοδίων.
Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018, 14:12
Εγκρίθηκε από τον FDA θεραπεία για τη θρομβοπενίαΤο φάρμακο είναι η πρώτη από του στόματος χορηγούμενη επιλογή θεραπείας για ασθενείς με χρόνια ηπατική νόσο.
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013, 12:37
Η πρώτη θεραπεία θρομβοπενίας σε ασθενείς με χρόνια ηπατίτιδα CΜία πρόσθετη ένδειξη για τη φαρμακευτική ουσία eltrombopag ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για τη θεραπεία χαμηλού αριθμού αιμοπεταλίων (θρομβοπενία) σε ενήλικους ασθενείς με λοίμωξη χρόνιας ηπατίτιδας C.
Copyright © 1999-2023 iatronet.gr Το iatronet.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, διαγνώσεις ή θεραπείες.