Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2025, 16:33
1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Διαδραστικής ΜαγειρικήςΜαγειρεύουμε μαζί για την καρδιά μας.
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2025, 14:27
Πώς επηρεάζει η ακρίβεια τη διατροφή των Ελλήνων;Η πίεση στην τσέπη μεταφράζεται σε πίεση στο πιάτο.
Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2025, 09:50
Πείνα: Πώς μπορεί να αλλάξει τη συμπεριφορά από γονεϊκή φροντίδα σε γονεϊκή επιθετικότηταΤι έδειξε μελέτη για την πείνα και την απρόσμενη επίδρασή της στη συμπεριφορά.
Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2025, 15:51
ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται μουστοκούλουραΤο «Μουστοκούλουρο» με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από τις 28/11/25, συσκευασίας καθαρού βάρους περίπου 500g, το οποίο παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την ΡΕΝΤΑΣ BAKERY χαρακτηρίστηκε μη ασφαλές.
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2025, 15:05
ΕΦΕΤ: Ανάκληση προϊόντος "Σταφιδοκέικ"Χαρακτηρίστηκε μη ασφαλές, καθώς διαπιστώθηκε να περιέχει την ουσία « κουμαρίνη » σε συγκέντρωση που υπερβαίνει το ανώτατο νομοθετικό επιτρεπτό όριο για τη συγκεκριμένη κατηγορία τροφίμου.
Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2025, 12:18
Παγκόσμια ημέρα τροφίμων 2025«Μαζί! Για πιο ασφαλή τρόφιμα και για ένα καλύτερο μέλλον»!
Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2025, 14:32
''Καμπανάκι'' ΟΗΕ: Με ακραία πείνα κινδυνεύουν 13,7 εκατ. άνθρωποιΤο Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα «αναμένεται να λάβει 40% λιγότερη χρηματοδότηση για το 2025». «Ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει μεγαλύτερες προκλήσεις», επισημαίνει ο οργανισμός.
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2025, 15:59
Ανακαλεί γνωστό τσουρέκι ο ΕΦΕΤΟ ΕΦΕΤ χαρακτήρισε το τσουρέκι μη ασφαλές και επιβλαβές για την υγεία, ζητώντας άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας.
Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2025, 19:11
Η θερμοκρασία των τροφίμων και ροφημάτων επηρεάζει το πεπτικό και την ψυχική υγείαΜελέτη έδειξε ότι η θερμοκρασία των τροφίμων και ροφημάτων έχει μετρήσιμες σχέσεις με το άγχος, την αϋπνία και τη δυσφορία.
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2025, 16:31
ΕΦΕΤ: Ανάκληση μη ασφαλούς προϊόντος- φράουλα με θειώδηΣτη συσκευασία του δεν αναγράφεται η ουσία ''θειώδη'' η οποία είναι αλλεργιογόνος, ενώ θα έπρεπε να τονίζεται με είδος χαρακτήρων που κάνει σαφή διάκριση από το υπόλοιπο του καταλόγου των συστατικών.