Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, 16:09

Δεκάδες νέοι απόφοιτοι από το ΚΕΘΕΑ

Κεντρικό μήνυμα της Τελετής η ανάγκη να διαφυλαχθεί το δικαίωμα όλων σε φροντίδα, θεραπεία και επανένταξη.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, 16:04

Χειρουργική ενδοσκοπική δισκεκτομή για  τις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης

Η επέμβαση είναι σχεδόν αναίμακτη καθώς πραγματοποιείται μέσα από τομή μόλις 6-7 χιλιοστών στο δέρμα του ασθενή.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, 15:51

Η Nestle περικόπτει 380 θέσεις εργασίας στη Γερμανία

Ποια εργοστάσια θα κλείσουν και πού θα μειωθεί το εργατικό δυναμικό. Η εταιρεία έκανε την ανακοίνωση, αφού επετεύχθη συμφωνία με τα γερμανικά συνδικάτα για τα πακέτα που προσφέρονται στους εργαζόμενους που χάνουν τις θέσεις τους.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, 15:47

Κάτω του 5% το ποσοστό της Γ. Αποστολόπουλος στο Υγεία

Το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου προερχόμενων από μετοχές μειώθηκε στο 4,69%, από 5,181% που ήταν πριν τη συναλλαγή, αναφέρει το Υγεία.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, 15:44

Μαγικές στιγμές γέλιου χάρισε στα παιδιά «Το Βαλιτσάκι της Αγάπης»

Η πρωτοβουλία ανήκε στο Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, 15:12

Nέα δεδομένα της Celgene  ενισχύουν το κλινικό όφελος των IMiDs® σε όλο το θεραπευτικό φάσμα του πολλαπλούν μυελώματος

Νέα δεδομένα από τη μελέτη OPTIMISMM, μία μελέτη Φάσης III για τη διερεύνηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας της πομαλιδομίδης.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, 09:03

Στην τελική φάση η διαδικασία πληρωμής των αναδρομικών στους νοσοκομειακούς γιατρούς

Από τις 27 Δεκεμβρίου, ξεκινά η καταβολή στους δικαιούχους και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις 27 Ιανουαρίου.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Θα το δούμε και στην Ελλάδα;

Σήμερα, λέει, το δημόσιο σύστημα υγείας της Αγγλίας εξετάζει το ενδεχόμενο να αποζημιώνει μια εφαρμογή στο κινητό, η οποία ουσιαστικά θα υποβοηθά τους διαβητικούς να ακολουθούν κατά γράμμα την αγωγή τους.

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, 19:17

Η άσκηση ενισχύει τη διάθεση και την ενέργεια όσων έχουν διπολική διαταραχή

Η ώθηση στη διάθεση και στα επίπεδα ενέργειας είναι ακόμα πιο έντονη σε ανθρώπους με διπολική διαταραχή, δήλωσαν ερευνητές.

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, 18:42

Ημερίδα ''Το μέλλον στην αντιμετώπιση των Σπανίων Παθήσεων''

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.