Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022, 08:00
Τοξικά στο πιάτο μας - Ουκρανοί και Ρώσοι επιστήμονες συζητούν στην ΕλλάδαΗ επιστήμη ενώνει, λέει ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοξικολογίας, Δ. Κουρέτας, που καλεί Ρώσους, Ουκρανούς, Έλληνες, Τούρκους και Ιρανούς επιστήμονες σε διεθνές συνέδριο στην Ελλάδα.
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022, 16:18
Οδηγίες ΕΟΔΥ για ασφαλή κατανάλωση θαλασσινών τη ΣαρακοστήΤι επισημαίνουν για τους κινδύνους και τι συμβουλεύουν, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.