Επιστήμη & Ζωή

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015, 12:48

Σεξ: Aντίδοτο στην οικονομική αβεβαιότητα!

Η σεξουαλική ζωή των κατοίκων της χώρας μας έχει απογειωθεί, παρά και λόγω της οικονομικής κρίσης και της αβεβαιότητας, αναφέρει πρόσφατη έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015, 16:58

Ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας με θέμα τη ‘’Σεξουαλική Υγεία’’

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότερα από 200 μέλη του Συλλόγου, με κοινό χαρακτηριστικό την επιθυμία για ενημέρωση και αποσαφήνιση ερωτημάτων και αποριών σχετικά με τις σεξουαλικές διαταραχές στη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014, 16:13

Η αγγειακή νόσος αρχικού σταδίου οδηγεί μελλοντικά σε ανικανότητα

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι υψηλότερα επίπεδα πλακών στις αρτηρίες της καρδιάς μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλική υγεία του άντρα.

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012, 16:59

Η χρήση προφυλακτικού κατά τη διάρκεια της πρώτης σεξουαλικής επαφής έχει οφέλη στη μετέπειτα ζωή μας

Η ενθάρρυνση των ανθρώπων να χρησιμοποιούν προφυλακτικό κατά την πρώτη τους επαφή έχει μακροπρόθεσμα οφέλη για τη σεξουαλική υγεία, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση.

Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2012, 17:47

Έρευνα: Το Propecia μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα κατάθλιψης και αυτοκτονικές σκέψεις

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι ένα σημαντικό ποσοστό αντρών που εμφάνισαν επίμονες παρενέργειες στη σεξουαλική υγεία από τη χρήση φιναστερίδης-του φαρμάκου με την εμπορική ονομασία Propecia – εμφάνισαν επίσης καταθλιπτικά συμπτώματα και αυτοκτονικές σκέψεις.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009, 14:57

Το Internet μπορεί να ωφελήσει τη σεξουαλική Υγεία των Ελλήνων

Tο διαδίκτυο μπορεί τελικά να κάνει και καλό στη σεξουαλική αγωγή των Ελλήνων! Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα για τη Σεξουαλική Υγεία (14 Φεβρουαρίου), γίνεται αναφορά στα…καλά του διαδικτύου.

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2008, 14:09

Το άγχος για τις επιδόσεις βλάπτει σοβαρά τη σεξουαλική υγεία

Άγχος για την απόκτηση στύσης, άγχος για τη διατήρησή της, άγχος για την ικανοποίηση της συντρόφου, είναι καταστάσεις που, όχι μόνο απομακρύνουν την απόλαυση από τη σεξουαλική λειτουργία, αλλά συχνά οδηγούν σε δυσλειτουργία στύσης ή εκσπερμάτισης.